Visit Homepage
Skip to content

Ziua 3 – Relatiile magice

Salutare!

Ziua 3 este maine! Pentru azi sper ca v-ati scris cele 10 binecuvantari 😊 si nu uitati de exercitiul numarul 2 de azi: diseara, la culcare, luati piatra magica in pumn si va exprimati recunostinta pentru cel mai bun lucru trait de voi azi. Spuneti apoi „Multumesc!

Astazi este despre piatra magica iar maine este despre relatiile noastre cu oamenii.

Relatiile cu ceilalti sunt cele mai puternice canale ale magiei recunostintei

Practicand recunostinta ne vom simti mult mai conectati cu cei din jurul nostru: familia, prietenii, partenerul de viata, colegii de munca etc. Datorita recunostintei devenim mai buni, mai iertatori si iubim mai mult.

Cuvintele sunt extrem de puternice. De cate ori vorbim negativ despre ceilalti ne facem foarte mult rau noua. Pentru ca toate aceste cuvinte, ganduri se intorc precum un bumerang.

In alta ordine de idei, voi cum v-ati simti daca toti oamenii din viata voastra v-ar spune „Te iubesc exact asa cum esti!”? Cam despre asta este exercitiul de maine: sa fim recunoscatori oamenilor ca sunt asa cum sunt.

Ziua 3 – exercitiul numarul 3

Asadar, pentru maine, alegeti cele mai importante 3 relatii din viata voastra. Apoi trebuie sa aveti fizic cate o fotografie a fiecarei persoane in care este singura sau impreuna cu voi. Eu le-am printat in format mic (cat sa le pot pune in portofel) pe hartie normala la un xerox si le-am capsat intr-un colt unele de altele ca sa nu le pierd. Asa arata:

Ce urmeaza sa faci cu aceste fotografii ale celor 3 oameni importanti din viata ta? Iata ce spune cartea:

Toate cele de mai sus se recomanda a fi facute dimineata pentru ca, dupa ce ati terminat cu cele trei liste de recunostinta, fotografiile le veti lua cu voi oriunde v-ati duce maine. Uitati-va cat mai des la ele si spuneti „Multumesc, X (numele persoanei)!” de fiecare data cand le priviti.

Se recomanda ca maine sa scoateti aceste fotografii din locul in care le tineti (eu le tin in portofel) de cel putin trei ori fiecare si sa multumiti de fiecare data.

Acest exercitiu este doar pentru ziua de maine insa, daca va place, il puteti practica ori de cate ori doriti si bineinteles ca puteti alege si alte persoane 😊.

Asta e tot!

O zi plina de iubire va doresc ! ❤

P.S.: De data asta nu am indicii pentru Ziua 4 😉

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.