Visit Homepage
Skip to content

MikaZen

Pe Michelle (MikaZen) am cunoscut-o în timpul pandemiei prin intermediul unei prietene. Am început să primesc din bucuria și entuziasmul ei participând la ateliere de yoga și mindfulness mamă-copil. Și acesta a fost doar începutul!

Învăț copiii și mămicile să aducă în viața lor obiceiuri sănătoase pentru o stare de bine.” – Michelle

A fost dragoste la prima vedere atât pentru mine cât și pentru fiica mea Irina. Am continuat astfel să participăm la atelierele organizate de Michelle atât în interior cât și în natură.

Imagine din ateliere din interior

Imagine din atelierele in aer liber

Aceste ateliere mamă-copil au fost pentru noi absolut superbe! De ce? Pentru că eu și Irina am trăit stări de bucurie, calm și conectare. Am descoperit noi moduri de a petrece timp împreună. M-am redescoperit pe mine în diverse situații când renunțam la rolul de părinte și intram în cel de copil. Vârsta recomandată pentru copii de a participa la aceste ateliere este între 3-6 ani.

” Eu sunt Michelle și sunt prietena copiilor. Iar dacă copiii ar fi aici ar spune despre mine că sunt veselă, caldă și iubăreață.”

Anul trecut am avut parte chiar de mult mai multe trăiri și experiențe atât de benefice mie și Irinei. Am participat la o tabără (yoga&mindfulness mamă-copil) organizată de Michelle în colaborare cu Corina Burcă.

A fost MI-NU-NAT!!!! Abia aștept să mai mergem!

Imagine din tabara cu Michelle

Anul acesta Irina a crescut și se încadrează la sesiunile Mindful Me pentru copii (6-10 ani). Aici participarea este fără mămici însă mega benefică pentru amândouă. Irina se relaxează prin Mindfulness & Mișcare Creativă Yoga iar eu petrec timp de calitate cu celelalte mămici la o cafea sau plimbându-ne.

Mai multe găsești pe site-ul Michellei, Mikazen.ro sau pe paginile ei de socializare Facebook și Instragram.

Dacă ar fi să citez de pe site-ul ei, Michelle este:

  • psiholog,
  • consilier dezvoltare personală pentru adulți și copii,
  • instructor de yoga Certificat Internațional de către Yoga Alliance USA (RYT 200), Yoga Alliance India,
  • instructor de yogaterapie pentru copii, adolescenți, copii cu diferite dizabilități și familie – certificat de către Yoga Alliance USA(RCYT),
  • instructor certificat de wobbel yoga,
  • instructor bodyART Kids,
  • pasionată de Yoga, Artă și Dezvoltare Personală.
  • fondatoarea conceputului MikaZen „SIMT.CRESC.ÎNȚELEG. MĂ DEZVOLT ARMONIOS împreună cu tine”
Eu sunt Michelle și sunt prietena copiilor. Iar dacă copiii ar fi aici și spune despre mine că sunt veselă, caldă și iubareata.
Ce anume fac? In urma experienetei personale ca si pedagog oin sistemul educational presolar si scolar primar am observat necesitatea copilului de a si constientiza corpul, starile si emotiile pentru a creste in armonie si in echilibru cu sine si cu tot ce ii inconjoara. Si asa, treptat am început să îmi construiesc propriul concept- MikaZen.
Aici învăț copiii și mămicile să aducă în viața lor obiceiuri sănătoase pentru o stare de bine.
Specialitatea mea este să te ajut să te eliberezi de stresul acumulat precum și de stările de anxietate .
Te invit cu bucurie să facem această călătorie împreună!

Mulțumesc Michelle! Ești minunată!

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.