Visit Homepage
Skip to content

De-ale cititorilor

În această secțiune public texte de-ale cititorilor pe subiecte alese de ei.

Cititorilor mei le place să dea mai departe din experiențele lor de viață. Iar eu mi-am dat seama cât de important este pentru mine schimbul de experiențe cu alți oameni.

Și astfel acest blog vrea să fie despre experiențele mele dar și ale altora despre orice.

Un blog cu de toate. 

Nu este un blog de parenting sau fotografie. Este despre ce mă preocupă acum și despre ce va urma. Este despre orice vreți voi. Vă invit să dați mai departe și voi bucăți din viața voastră!

Să dăm mai departe!

Dacă vreți să spuneți și cititorilor celorlalți despre ceva ce ați trăit, ceva ce vă pasionează, ceva ce ați citit, ați gândit sau ați făcut o puteți face aici.

Așadar, credeți că ceea ce experimentați poate fi de ajutor sau inspira pe ceilalți atunci nu mai așteptați și scrieți despre asta.

Despre ce?

Poate fi despre orice: o carte/un film ce va inspirat să faceți ceva sau a produs schimbări în voi, în viața voastră. Sau poate despre o pasiune a voastră ce poate aduce bucurie celorlalți și nu numai. Aveți emoții, gânduri sau experiențe ce credeți că merită să fie știute de ceilalti, puteți scrie aici despre ele.

Cum?

În cazul în care v-ați decis să scrieți pe blog atunci dați-mi de veste la daniela.stancu.blog@gmail.com. Voi publica cu numele vostru, anonim sau orice nume de scena alegiți.

AICI găsiți texte de-ale cititorilor scrise pe acest blog.

Mulțumec pentru omul bun din voi!