Visit Homepage
Skip to content

Ziua 2 – Piatra magica

Buna dimineata! 😊 

Astazi este Ziua 1 de joc. Incepeti ziua cu enumerarea in scris a celor 10 binecuvantari pentru care va exprimati recunostinta. Nu uitati sa scrieti si motivele si apoi sa le cititi rostind dupa fiecare binecuvantare cuvintele magice 😊. Daca ati ratat ziua de azi, nu-i stres. Incepeti de maine. Important este sa o faceti imediat cum va treziti.

Ziua 2 – exercitiul numarul 2

Ziua 2 este despre o piatra a recunostintei. Piatra recunostintei are in spate o poveste (nu stiu daca este reala) a unui tata ce avea copilul pe patul de moarte. Tatal a folosit o piatra pentru a-si exprima recunostinta pentru sanatatea fiului sau iar acesta s-a vindecat ca prin minune.

Ieri va spuneam, in indiciul de la sfarsitul textului, ca va trebuie o piatra potrivita si fara margini ascutite, numai buna de tinut in pumn. Daca nu ati gasit-o o puteti cauta astazi 😊.

Asta este piatra mea 😊

Maine, inainte de culcare, luati piatra in mana, strageti-o in pumn, aduceti-va aminte de toate lucrurile bune care s-au intamplat peste zi si alegeti din ele pe cel mai bun lucru pentru care va simtiti recunoscator. La final rostiti magicul cuvant „Multumesc!” si puneti piatra la capataiul patului, intr-un loc de unde sa o puteti vedea cu usurinta.

Exercitiul acesta il repetati in fiecare seara inainte de culcare in fiecare din cele 26 de zile ramase din joc.

Asta e tot! Acest exercitiu simplu este puternic si magic. O sa vedeti 😉. Combinat cu exercitiul celor 10 binecuvantari, exercitiu la fel de puternic, viata se va schimbat enorm de mult in bine.

Indiciul pentru Ziua 3. 

Pentru Ziua 3 va trebui sa faceti rost de niste fotografii.

Alegeti 3 relatii dintre cele mai stranse din viata voastra. Trei oameni pe care ii cunoasteti personal, ii admirati mult si pentru care sunteti recunoscatori ca sunt pur si simplu.

Faceti rost de fotografiile lor fizic, adica printate (eu le-am printat pe hartie normala la un xerox) insa sa aveti grija ca, aceste persoane, sa fie singuri in fotografie sau impreuna cu voi.

Va doresc o zi magica! ❤️

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.