Visit Homepage
Skip to content

Ziua 1 – Enumera binecuvantarile din viata ta

Ziua 1 a sosit! 

Sau ca sa fiu mai exacta: Ziua 1 de joaca incepe maine dimineata la prima ora insa aici aflati ce aveti de facut. 😊

Va multumesc mult pentru ca ati ales sa va alaturati mie in acest joc al recunostintelor! Stiu sigur ca impreuna o sa ne bucuram de puterea recunostintei, care va aduce mai multa liniste, echilibru si armonie pentru fiecare dintre noi.

Cei ce se aseamana se aduna, principiile similare se atrag si cumva tot ceea ce gandim, vorbim si simtim atragem ca un magnet in vietile noastre.

 „Celui care are i se va mai da, celui care nu are, i se va lua chiar si ce are.” – Noul Testament. 

Cu alte cuvinte, atunci cand simtim recunostinta pentru toate lucrurile bune din viata noastra, acestea vor incepe sa se inmulteasca si sa ne umple viata. Acelasi principiu se aplica si cand nu suntem recunoscatori.

Ori de cate ori criticam pe cineva, sau ne plangem de neajunsurile vietii, sau suntem nemultumiti de tot si toate (vreme, trafic, poluare, guvern, bani etc.) nu facem altceva decat sa evidentiem, neintentionat, lucrurile negative din viata noastra. Focusul pe lucrurile negative nu face altceva decat sa le amplifice si poate chiar face imposibil pentru o binecuvantare sa vina la noi.

Deci, pare a fi mult mai benefic sa ne enumeram binecuvantarile decat lucrurile negative 😊.

Iata si Exercitiul 1 (Ziua 1) din joc

Maine dimineata, imediat cum ne trezim, incepem sa enumeram binecuvantarile din viata noastra. Incepem doar cu 10 binecuvantari. 

Facem acest lucru in scris, notand pe hartie (foaie, caiet, jurnal etc.) sau in telefon, calculator, tableta etc.

Pentru fiecare binecuvantare este important sa mentionam si motivul pentru care suntem recunoscatori. Iata exemple din carte:

Cand lista celor 10 binecuvantari este gata, incepem sa o citim cu voce tare sau in gand.

Important! Dupa fiecare binecuvantare citita se rosteste de trei ori cuvantul magic „Multumesc, multumesc, multumesc” si ne lasam patrunsi de cat mai multa recunostinta. Putem chiar adresa recunostina lui Dumnezeu, Universului, Ingerului pazitor, Naturii, Spiritului, Iubirii, Vietii sau oricarui alt concept sacru care ne inspira pe fiecare dintre noi.

Exercitiul acesta se va repeta pe parcursul tuturor celor 27 de zile care urmeaza zilei 1. Daca pare dificil iata ce sugereaza cartea:

Rezumat Ziua 1:

Indiciu pentru Ziua 2.

Cautati o piatra! 😊

Ati citit bine, cautati o piatra pe care sa o puteti strange in pumn (nici prea mare, nici prea mica) si sa simtiti ca e piatra voastra. Poate fi orice piatra: de pe langa casa, de pe drum, din parc, de langa un lac sau rau, de la un colier mai vechi sau orice alta piatra 😉.

O zi binecuvantata va doresc! ❤️

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.