Visit Homepage
Skip to content

Ziua 20 – Magia Inimii

Iata ca am ajuns si la Ziua 20 de maine! 😀 Cum mai sunteti? Eu am avut o noapte alba urmata de o dimineata la doctor cu mandra mea mica ce si-a rupt mana. Este bine si a reactionat si mai bine la tot ce s-a intamplat pana acum. Urmeaza o saptamana de stat cu mana in ghips pana la un nou control si am incredere ca totul va decurge minunat de bine.

Magia Inimii

Prin practicarea recunostintei pe termen lung veti ajunge sa o simtiti din ce in ce mai profund in inima voastra. Scopul exercitiului din Ziua 20 este de a scurta aceasta perioada si de a va ajuta sa simtiti aceasta stare intensa de recunostinta chiar maine.

Asadar exercitiul de maine isi propune sa va ajute sa amplificati sentimentul de recunostinta prin focalizarea mintii asupra inimii atunci cand rostiti cuvantul multumesc. Oamenii de stiinta spun ca atunci cand ne retragem in inima, pulsul acesteia devine mult mai armonios, fapt care contribuie la imbunatatirea sistemului imunitar si a starii de sanatate in general. O alta bloggerita ce a scris despre jocul recunostintei spunea asa: „Cand invatam sa traim viata din inima si nu din minte, ne vom reindragosti de noi, de tot ce ne inconjoara si poate ne vom gasi scopul.”

Ziua 20 – Exercitiul numarul 20 

Va mai aduceti aminte de exercitiul din Ziua 13?

Ei bine, maine luati lista celor 10 dorinte si rostiti multumesc aducand recunostinta in zona inimii. Puteti sa inchideti ochii si sa puneti mana dreapta pe piept, ascultandu-va bataile inimii. Sau fiecare isi poate inventa propriul fel de a se conecta la inima lui. Ochii inchisi va poate ajuta sa va concentrati mult mai bine. In timp nu mai este necesar sa ii inchideti.

Va multumesc din inima ca sunteti cu mine! ❤️

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.