Visit Homepage
Skip to content

Ziua 19 – Pasii Magici

100 de pasi magici! Despre asta este vorba maine, in Ziua 19.

La fel ca Einstein, va trebui sa repetati maine (Ziua 19) de 100 de ori cuvantul multumesc, scop in care va trebui sa urmati 100 de Pasi Magici.

Dumnezeu ti-a daruit azi 86.400 de secunde. Ai folosit macar una dintre ele sa spui multumesc?” William A. Ward. (Scriitor)

Ziua 19 – Exercitiul numarul 19

Pasii Magici = Rostiti cuvantul magic multumesc de fiecare data cand faceti un nou pas, respectiv cand talpa piciorului atinge pamantul. Faceti asta de 100 de ori (proces ce dureaza aproximativ 90 de secunde).

Puteti practica Pasii Magici oriunde: in casa, la birou, in drum spre o intalnire, dar cel mai minunat cred ca ar fi, daca aveti cum, sa-i faceti in picioarele goale in iarba!

Este eficient sa practicati acest exercitiu in drum spre un examen, o intalnire importanta, un interviu, atunci cand mergeti la medic sau pur si simplu daca aveti o zi mai grea.

Este posibil ca atunci cand numarati pasii si spuneti si multumesc (practic in acelasi timp) sa va impiedicati si sa se piarda magia 😁. Deci, NU numarati pasii! Cel mai bine este sa va puneti un cronometru si timp de cel putin 90 de secunde sa faceti cat mai multi pasi spunand multumesc cu fiecare pas facut. Cifra 100 este mai mult un cadru de referinta.

La cat mai multi Pasi Magici va doresc! ❤️

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.