Visit Homepage
Skip to content

Ziua 21 – Rezultate Fabuloase

Buna! Cum mai sunteti? Maine este Ziua 21 – ziua rezultatelor fabuloase 😀. Uraaaaaa!!!

Nu stiu despre voi insa mie imi prinde tare bine acest joc. Chiar daca m-am intors de cateva ori sa-l reiau (astazi sunt in ziua in care pun praf magic peste hrana ☺️) sunt mult mai vesela si am mai multa energie. Multumesc, multumesc, multumesc! ❤️

Ce este mai potrivit: Multumesc sau Sper sa fie bine?

Inainte de masa, spui multumesc. Foarte bine. Personal, spun multumesc, inclusiv inainte de un concert sau de un spectacol la opera, de o piesa de teatru sau pantomima, inainte de a deschide o carte, inainte de a desena, a picta, de a face sport, de a ma plimba, de a canta, de a dansa si a-mi inmuia penita in cerneala.” – Keith Chesterton.

Keith C. ne invata sa aplicam magia recunostintei inainte de a obtine rezultatele pe care ni le dorim.

Noi suntem foarte obisnuiti sa speram (speranta moare ultima nu-i asa?): „Sper sa am noroc sa…”, „Sper sa ma fac bine!”, „Sper ca totul sa se termine cu bine!”. Cum ar fi insa ca, in loc sa speram, sa fim recunoscatori pentru ca lucrurile se vor intampla exact asa cum vrem noi?

Viata nu se deruleaza niciodata intamplator, iar norocul nu are nici o legatura cu rezultatele pe care le obtinem.

Ziua 21 – Exercitiul numarul 21

Invocand un rezultat magic, si fiind recunoscatori pentru el, atragem lucrurile in favoarea noastra.

Ori de cate ori vi se pare ca riscati ceva, sau nu aveti niciun control asupra unei situatii, ori sperati ca o intamplare sa se termine cu bine, fiti intai si intai recunoscatori pentru un deznodamant fericit.

Asa ca, in Ziua 21 de maine (imediat dupa trezire), tot ce trebuie sa faceti este sa selectati trei situatii diferite (exemple: urmeaza sa va duceti la un interviu, intoarcerea acasa cu masina in siguranta, solicitati un imprumut bancar, calcatul rufelor fara incidente, aveti un examen, o programare la medic, trebuie sa platiti facturile etc.) pentru care doriti sa obtineti rezultate fabuloase.

Notati cele trei situatii pe o foaie de hartie si aplicati puterea magica a recunostintei, imaginandu-va ca scrieti despre ele dupa ce s-au intamplat deja:

„Multumesc pentru rezultatul fabulos al…!”

Exercitiul de maine mai contine si o parte importanta de facut: alegeti trei situatii neasteptate pentru care doriti sa obtineti rezultate fabuloase. Faceti si cu ele acelasi lucru ca mai sus, notandu-le pe o foaie de hartie si folosindu-va imaginatia. Situatiile neasteptate pot fi ceva de genul: cumparaturi de ultima ora, deschizi un e-mail, o notificare, trebuie sa dai un telefon neplanificat etc.

Rezultate fabuloase infinite va doresc! ❤️

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.