Visit Homepage
Skip to content

Vrei sa faci fotografii WOW…

Vrei sa faci fotografii WOW…

Insa te intrebi ce camera sa-ti iei? Te gandesti ca poate mai multi megapixeli inseamna fotografii mai bune. Sau poate brand-ul e cel ce decide? Sau camera cea mai scumpa?

Raspunsul este mereu: Depinde.

Da, stiu nu asta ai fi vrut sa citesti dar asta este adevarul. Sunt foarte multi factori ce pot determina decizia de achizitionare a unei camere foto.

Ca sa te ajut sa intelegi ce spun am scris, acum ceva timp in urma, despre experienta mea in a alege o camera foto. Articolul il gasesti AICI.

Cu cat te informezi si incepi sa cunosti/practici mai mult despre fotografie cu atat realizezi cat de real este raspunsul Depinde.

Am vrut sa-ti spun astea pentru ca am dat peste ACEST articol la care am ras dar m-am si intristat putin.

In articol sunt relatate, pe scurt, cateva conversatii dintre un angajat al unui magazin specializat pe camere foto si diversi clienti.

Avem atat de mult acces la informatii insa, inca, sunt multi cei care nu o acceseaza. O fi din lene? Sa fie ca nu stiu ca o pot accesa? Sau oare sa nu stie cum?

Si nu ma refer doar la fotografie.

Mie imi place mult faptul ca ma aflu in vremuri si intr-o tara in care am acces la informatii: internet, carti, oameni de oriunde din lume etc.

Tu te informezi inainte de a achizitiona ceva?

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.