Visit Homepage
Skip to content

Unde esti tu tinerete cu parul ud si dat cu spuma?

Tinerete si par ud.

In tinerete, cand aveam 16-17 ani, ma purtam cu parul scurt. Il pieptanam mereu ud inainte sa ies din casa ca sa stea cum vroiam. Afara putea fi si -20 de grade sau cel mai naprasnic vant ca eu tot cu parul ud ieseam.

Intensa.

Apoi am descoperit gelul de par, ceara si fixativul. Dar cel mai bine m-am inteles cu spuma de par Intensa. Imi udam bine mainile, puneam spuma in ele si apoi treceam totul prin par. A doua zi doar imi udam mainile si le treceam prin par. Parul se aranja exact cum vroiam cu urma de spuma ramasa.

Ani la rand am iesit cu parul ud afara fara sa am nimic.

O masea de minte.

Apoi, prin 2007, mi-am scos o masea de minte. Au fost trei ore groaznice pe scaunul dentistului la finalul carora mi-a spus ca o bucatica mica, mica din masea s-a dus pe sinusuri si trebuie scoasa. WTF?!

In aceeasi zi am ajuns, impreuna cu medicul stomatolog, la spitalul ORL unde un alt medic, deloc prietenos, mi-a facut vreo trei punctii ale sinusurilor maxilare. De ce trei si de ce una dupa alta? Pentru ca nu a iesit nimic din sinusuri. Nici macar un firicel de masea.

Punctie sinusuri maxilare.

Nu doresc nici dusmanilor dusmanilor mei aceste punctii. Fara nicio explicatie am fost pusa pe un scaun (eu eram deja cu falca umflata si cu durerea de la maseaua proaspat scoasa) si in trei timpi si trei miscari mi-a bagat un ac mare in nas. Am auzit un trosc, am simtit o durere acuta si apoi a inceput sa tot pompeze ser fiziologic care imi iesea si pe gura si pe nas.

Numai amarata de bucatica de masea nu iesea.

Si dai iar cu alta punctie. Eu plangeam de mama focului iar cei doi medici (orl-istul si stomatologul) vorbeau intre ei ca si cum eu nu eram.

No more dentist.

De atunci nu am mai fost niciodata la dentist si am ramas cu o sensibilitate foarte mare la sinusurile gaurite. Cel mai mic vant, curent sau aer mai rece ma termina.

Mi-e dor de zilele cand eram intreaga.

Cand le aveam pe toate – ovar, masele … – si nu ma durea nimic. Cum a trebuit sa scot ceva, cum au aparut problemele si mai ales durerile.

Cu vantul asta din ultimele zile am niste migrene de abia tin ochii deschisi. M-au termiat.

Sa-mi pun caciula e prea cald. Sa stau in casa nu am cum – ce vina are plodul ca eu nu sunt ok?. Si uite asa ma tavalesc in sinea mea de durere si ma rog sa treaca cat mai repede.

Unde esti tu tinerete cu parul ud si dat cu spuma?!

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

One Comment

  1. Ani Ani

    Offf…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.