Visit Homepage
Skip to content

Studio foto la tine acasa

Am dat peste un filmulet pe Youtube a celor de la COOPH in care arata cateva trucuri despre cum iti poti amenaja acasa un studio foto ad-hoc pentru a fotografia obiecte de diferite marimi. Si pentru ca am cativa prieteni ce vand produse facute de ei dar nu stiu cum sa le fotografieze pentru reclama m-am gandit ca filmuletul poate fi o sursa de inspiratie.

Imi place ca nu trebuie folosite accesorii scumpe si ca pe majoritatea le avem toti in casa. Iti trebuie putina imaginatie, creativitate si sa sti sa folosesti camera foto 😜.

De retinut ca, desi pare usor sa obtii imagini exceptionale, este posibil sa nu iasa chiar asa din prima. E nevoie de multa practica si sa ai si ceva cunostinte despre fotografie. In plus, au folosit o camera foto destul de buna.

As mai adauga ca trebuie avut grija la hartia de copt de pe lampa. Exista pericol de incendiu. Deci, atentie la tipul de bec folosit, hartia sa fie destul de departe de bec si lampa sa o stingeti destul de des pentru a se raci.

Oricum mi se pare distractiv si un mod fain in care se poate invata/exersa fotografie. Iata si filmuletul 😊

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

2 Comments

  1. Aida Aida

    Mulțumesc mult, Dănutza! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.