Visit Homepage
Skip to content

Recuperare

Recuperare

Cred că ați observat că în ultima lună am luat câteva pauze de la scris. Adevărul este că sunt într-o perioadă de recuperare după câteva reprize bune de lipsă de somn. Și asta pentru că mândra mea fată trece, probabil, printr-o etapă de creștere ce o face ca, din când în când, să nu poată dormi noaptea sau ziua.

Dorm cât pot atunci când pot

Așa că, zilele acestea, am preferat să dorm cât am putut de mult în loc să stau să scriu. Textele astea scurte pe care le scriu îmi iau cel puțin două ore până le finalizez.

Daaaa, mă mustră puțin conștiința că mi-am setat un obiectiv la începutul anului de a scrie în fiecare zi. Însă, cred că sănătatea mea mentală și fizică sunt mult mai importante.

Sunt recunoscătoare

Drept urmare, chiar de m-am abătut puțin de la obiectivul acesta, sunt recunoscătoare pentru că am putut să mă odihnesc.

Și știți ce? Sunt recunoscătoare și pentru ceea ce pot controla (știu) și pentru ceea ce nu pot controla (nu știu). Sunt încrezătoare că lucruri bune se aproprie și sunt gata să le întâmpin cu inima deschisă.

Sursă foto: https://projecthappiness.com

Vă doresc un sfârșit de săptămână cu multe lucruri bune ❤️!

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.