Visit Homepage
Skip to content

Praf de zâne

Praf de zâne = praf strălucitor care face să se întâmple evenimente, acțiuni și vise magice. Doar zânele au acest praf. Și fata mea 😜.

Trebuie să fac ceva cu nervii ăștia ai mei. 

Ca de obicei, înainte să ies afară din casă cu mândra, pregătesc rucsacul cu cele necesare și mă îmbrac. Mereu las îmbrăcatul ei la final ca să putem ieși repede fără să-i mai distragă ceva atenția.

Astăzi, de dimineață, tocmai mă pregăteam să o îmbrac când aud din spatele meu „Dau cu creta la mama pe fund.” Și șmac îmi trage câteva dungi zdravene cu o cretă albastru închis pe blugii mei aproape albi.

Mă enervez într-o fracțiune de secundă și îi iau toată creta pe care o ascund într-un dulap. Încep plânsete și rugăminți să-i dau creta. Mă calmez repede dar tot nu i-o dau. Vine la mine suspinând și cere în brațe. O iau și îmi șoptește un „Îmi pare rău.” Ce bine că ne-am calmat!

Praf de zâne. 

Mă uit lung la ea și îi spun:

Irină mamă trebuie să fac ceva cu nervii ăștia care îmi vin dintr-o dată că nu sunt buni deloc. Însă nu știu ce. Cum să fac să-i opresc?

– Păăăi mă gândesc să dai cu praf de zâne mami. Praful de zâne repară nervii. Dai așa pe tine fâș fâș și gata.

– Ce idee grozavă motănelule. Mulțumesc mult. La praf de zâne chiar nu mă gândisem!

Mai târziu urma să mă enervez că nu vrea să mergem acasă din parc pentru somnul de prânz. A venit și mi-a presărat praf de zâne pe cap, pe mâini și m-am calmat instant. Chiar funcționează! 😀

P.S.: Nu am mai ajuns acasă la prânz. Am stat până spre ora 15:00 în parc și ne-am jucat.

Paful de zâne este chiar magic!

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.