Visit Homepage
Skip to content

Pentru prima oara la teatru

Heeeeei se termina ziua si eu nu am apucat sa iti povestesc cum a fost ieri la teatru!

Pe scurt: a fost suuuuuper fain la teatru! In mai multe cuvinte iti povestesc acum.

De cand i-am spus ca mergem la teatru, cu vreo doua zile inainte, imi tot zicea “mama, nu veau teatu”. Noroc ca nu am mers doar noi doua. Prietena ei ne-a insotit alaturi de mamica ei iar distractia a inceput inca din momentul in care s-au intalnit.

Impreuna se tot imita una pe alta si fac tot felul de nazdravanii insa sunt atat de duuulci ca nu ai cum sa nu te umplii de bine (si de nervi in acelasi timp) in preajma lor. Imi sunt dragi de nu mai pot!

Pe drum

Am ales ca mijoc de transport metroul si am fost la teatrul Ion Creanga la piesa de teatru pentru copii intre 0-3 ani “Buna dimineata!“.

Tot drumul, si la dus si la intors, fetele reuseau sa-i faca pe oameni sa intoarca capetele si sa zambeasca. Adevarul e ca nu prea aveai cum sa le ignori glasurile lor sau topaiala de caprite 😀. Niste minunate iti zic!

La teatru am ajuns ceva mai devreme asa ca au apucat sa socializeze cu ceilalti copii si chiar sa deseneze cu creta.

Mi-a placut…

…mult piesa de teatru si a reusit sa ma capteze si pe mine. Mi-am adus aminte astfel ca imi place enorm de mult sa urmaresc piese de teatru desi nu s-ar spune avand in vedere cat de putine ori am fost. Abia astept sa ma mai duc.

Mi-a mai placut ca, inainte de a intra in sala, ni s-au comunicat frumos regulile de bun simt de respectat de parintele de copil mic. Piesa a durat 30 de minute si a fost perfecta pentru varsta intre 0-3 ani.

I-a palcut si mandrei ca de atunci tot zice “mama veau teatu” si isi aduce aminte bucati din piesa. As fi vrut sa-i pot face macar o poza sau sa o filmez putin dar nu era permis. Oricum a stat aproape nemiscata si a fost atenta la tot ce misca pe acolo pe scena. In seara asta ne uitam pe o carticica de a ei iar la una din pagini era desenat un teatru de papusi. Acum ma bate la cap cu “mama teatu papusi”.

Nu mi-a placut…

…ca a fost foarte cald in sala desi am fost putine persoane iar noi am fost imbracate chiar subtire.

Si a mai fost ceva ce m-a facut sa stau bosumflata muuult timp si sa am comportamentul unui copil gelos. Copil gelos da, ai citit bine.

Cand ne asezam pentru a privi piesa de teatru mandra a decis ca nu vrea sa stau langa ea. A vrut sa stea langa prietena ei si mama ei. Eu puteam pleca linistita oriunde as fi vrut ca nu mai existam. Am incercat sa-i explic, sa o rog insa a trebuit sa ma opresc pentru ca altfel riscam sa nu mai vedem nicio piesa. Asa ca am plecat. Nu din sala ci in spate (ea statea in primul rand) si imi era o ciudaaaa… Tare mult as fi vrut sa fiu lipita de ea la prima ei experienta cu teatrul.

Mno acum a trecut si gelozie si tot. Privesc in urma si ma bucur ca a primit cu drag si interes aceasta experienta. Clar vom mai merge 😊.

Acum trebuie sa caut un teatru de papusi cu o piesa adecvata ei. Ai avea ceva sa-mi recomanzi?

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.