Visit Homepage
Skip to content

Seriale online

Sa tot fie 2 ani…

…daca nu mai bine de cand nu m-am mai uitat la un film sau seriale online. Obisnuiam sa urmaresc multe seriale SF, cu mister si/sau crima.

Mama Minei

Mina este cea mai buna prietena a Irinei mele cu care s-a imprietenit la sfarsitul lui Februarie. Automat, sau poate datorita, eu si mama ei (Oana) ne-am imprietenit deasemenea la catarama si petrecem mult timp impreuna toate patru.

Oana mi-a povestit ca, din cand in cand, isi ingaduie luxul de a savura un serial online aparut de curand alaturi de niste floricele si bineinteles fara copil 😊.

Seriale online pe HBO GO

Si tot auzind-o pe Oana vorbind de serialul ei m-am decis sa ma reapuc si eu. Asa ca mi-am activat contul la HBO GO prin intermediul operatorului de televiziune iar acum, pentru ca mandra mea doarme, ma pun pe vizionat seriale 😁.

Voi incepe cu ceva usor. Cu asta 😀: Big Little Lies

Luxul meu

La mine va fi fara floricele si cu copilul dormind langa mine 😁. Ma uit de pe telefon cu castile in urechi. Pardon, o singura casca in ureche de teama sa nu ma prinda asa tare filmul incat sa nu-mi dau seama ca mandra mea da semne ca vrea san si astfel sa risc sa se trezeasca.

Gata, te las ca incepe filmul 😜

Tu te uiti la seriale online?

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.