Visit Homepage
Skip to content

1 Mai muncitoresc

1 Mai muncitoresc…

…nu a reprezentat pentru mine altceva decat o alta zi libera. Prilej de calatorit, lenevit si relaxare. 1 Mai muncitoresc de azi m-a bucurat sa-l stiu ca un week end prelungit in trei.

Ce am facut

De calatorit nu am calatorit. Am ramas in Bucuresti si ne-am bucurat ca nu mai ploua si este soare.

Dimineata ne-am petrecut-o in Gradina Botanica pe care nu am mai vazut-o din anii de studentie. Nu mi-a placut deloc. Parca era asa fara “suflet”. Nu intentionez sa ma mai duc decat daca Irina incepe sa fie interesata de botanica. Irinei i-a placut cel mai mult in sera unde cactusii au fost atractia ei principala.

Dupa amiaza ne-am dus in parcul de langa casa, I. O. R., unde am stat putin. Doamne ce aglomerat era parcul. Nu ma asteptam sa nu am unde arunca un ac. Credeam ca au plecat toti la munte, la mare sau macar la un gratar pe langa Bucuresti. M-am inselat!

In parc, Irina, a tinut neaparat sa stea doar cu manusi de iarna in maini 😁.

Ce am mancat

Am facut pizza, capsuni cu frisca si biscuiti.

Tu ce ai facut de 1 Mai?

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

4 Comments

  1. Ani Ani

    M-am trezit cu o falca umflata si ci o durere vaga de cap, am tras de mine toata ziua sa fiu in grafic. Vremea nu a fost prea placuta, deci pe afara am stat mai putin azi. Am plantat o salcie pletoasa, am cules patrujel, salata si spanac.
    M-am simtit melancolica… Dar mi-am revenit pe parcurs.

  2. Scumpa mea Ani iti doresc sanatate maxima! Sper ca esti mai bine . Iti invidiez putin activitatea ta in gradina. Sper sa ajung si eu sa am una ☺️. Te imbratisez cu drag

  3. Ani Ani

    Daniela, cu falca sunt bine. Multumesc. Dar parca incep sa scartaie toate, una dupa alta… Trebuie sa marturisesc ceva. Si eu va invidiez putin pentru faptul ca ati gasit asa minunate prietene in apropierea voastra. La noi este pustiu pe strada, se plimba doi catei…

  4. Nu e cazul de invidie. Se pare ca relatia incepe sa se raceasca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.