Visit Homepage
Skip to content

O pauză necesară

A trecut o săptămână de când mi-am impus o pauză.

M-am tot amăgit în ultimul timp

Când o să se ducă Irina la grădiniță (adică după Aprilie 2018) o să-mi fie mai ușor. Lucrurile vor intra într-un ritm normal, mai lent.

O să am mai mult timp să mă ocup de ceea ce îmi place și să câștig bani din asta după ce se mută soacră-mea în București (poate dura și un an de zile) și o să poată sta cu Irina.

În momentul în care copilul o să doarmă bine, o să-i treacă răceala, căsuța de e-mail e goală, mâncarea făcută și casa dereticată atunci voi avea timp să mă relaxez.

Minciuni, asta sunt cele de mai sus. Minciuni, amăgiri, procrastinare.

O pauză pentru a lua legătura cu sufletul

Am atât de mult de făcut astăzi încât va trebui să petrec trei ore în rugăciune pentru a putea face totul.” – Martin Luther King

Fie că vorbim de rugăciune, de meditație sau pur și simplu de a sta liniștiți, luând astfel legătura cu sufletul nostru, alocând un astfel de timp poate fi cea mai productivă parte a unei zile.

Eu am ajuns într-un punct unde o pauză s-a dovedit mai mult decât necesară. Mi-am dăruit timp așa cum unii își dăruiesc, din când în când, o ciocolată preferată, o alergare prin pădure, un film comedie bun, o manechiură…

Cum pui pauză timpului? 

Adevărul este că nu se poate.

Dar putem să punem o pauză corpului, minții, sufletului pentru a seta o altă viteză. Poate una mai lentă așa cum am avut eu nevoie.

A fost o pauză necesară și benefică. Mulțumesc pentru ea. Mulțumesc!

Sursă foto: www.projecthappiness.com

 

 

 

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.