Visit Homepage
Skip to content

O ora in plus doar pentru tine in fiecare zi

O ora in plus

Tocmai am citit intrebarea asta pe un blog: “Daca ai avea in fiecare zi o ora in plus doar pentru tine, ce ti-ar placea sa faci atunci?

Tendinta este sa raspund cu ce simt ca-mi lipseste acum cel mai mult: somn 😊

Adevarul este insa ca daca as avea o ora in plus doar pentru mine as face in fiecare zi ceva diferit.

As citi.

Citesc si acum dar muuult prea putin fata de cat imi doresc. Am atat de multe carti in bliblioteca ce asteapta sa fie citite…

M-as reapuca de desenat. 

Singura in fata plansei goale, cu muzica preferata cantand in castile din urechi si fara sa ma gandesc la timp. Cand desenez astfel intru intr-o lume a mea atat de faina… Ce departe mi se pare timpul petrecut ultima oara astfel!…

Plimbat aiurea pe strazi. 

Imi place mult sa merg fara o destinatie anume. Sa iau la picior strazi aleatorii ce mi se ivesc in drum si sa ma uit la case, blocuri (dar mai ales case 😊) si sa descopar locuri faine. Nu conteaza ca ma voi rataci. Senzatia de nou, curiozitatea a ceea ce as putea descoperi, frumusetea a ceea ce as putea vedea e ceea ce conteaza.

Mi-e dor sa fac un puzzle. 

Dar un puzzle din ala mare, cu multe piese mici si complicat ca imagine. Iubesc puzzle-irile si sunt ceva ani de cand nu am mai facut. Musai sa aud muzica si sa am chestii de rontait pe langa mine. Uuuu ce fain ar fi!…

In alte zile… 

…as alterna cu iesit la o terasa cu omul meu. Apoi cu cate o prietena sau chiar si mai multe.

M-as duce si la cinema. Ma visez de ceva timp intr-o sala de cinema moderna vizionand un film fain de tot si rontaind muuulte floricele.

Mi-ar placea si o ora de shopping doar pentru mine. Eu nu le am cu shoppingul dar de data asta as petrece o ora de cumparat doar chestii pentru mine.

Un masaj ar fi cum nu se poate mai nimerit. Nu am fost niciodata la masaj si habar nu am cum este. Dar ceva imi spune ca merita incercat.

Apoi as incepe sa ma apuc sa invat cate ceva nou in fiecare zi – de cativa ani invat doar “mamiceala”. Imi place mult senzatia de viu pe care o am cand invat ceva. Am o lista lunga in asteptare: Photoshop, inot, handmade bijuterii, pictura, plimbat cu trotineta, bicicleta si role, dans, autoaparare, limbi straine (am uitat si bruma de engleza ce o stiam) etc.

Dar tu? Daca ai avea in fiecare zi o ora in plus doar pentru tine, ce ti-ar placea sa faci atunci?

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

2 Comments

  1. As bifa ce ai scris tu, plus merge la sala sau undeva unde se dansează latino, as merge cu bicicleta printr-un loc dedicat, cu trasee ca de concurs, fără vreun concurs, să dau ce pot. Uneori an senzația ca îmi lipsește puterea fizica, vreau să curgă apele de pe mine şi să simt cum vibrez sănătate ( și nu de la aspirator sau altele gospodărești)

  2. O daaaaaa ce bine ai zis de puterea fizica si de sanatate. Si asta imi lipseste. Multumesc pentru ganduri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.