Visit Homepage
Skip to content

Fara titlu (O zi buna!)

N-am un titlu… 

…pentru ziua de azi. Ce titlu sa-i dau cand a fost plina de joaca, cumparaturi si am facut si o fapta buna? Poate sa-i spun simlu: O zi buna!

Ferma animalelor. 

In prima parte a zilei am fost la Ferma Animalelor. A fost pentru a doua oara (prima vizita a fost anul trecut). Imi place mult locul asta si ma bucur ca pot sa o duc pe Irina fiind amenajat foarte fain pentru copii. Eu am crescut la tara la bunici si pot spune ca nu este acelasi lucru dar imi place ca Irina poate vedea toate acele animale si pasari la un loc. Clar vom mai merge 😊. Am fost asa absorbita de atmosfera incat nici nu am facut poze cu toate animalele vizitate. Las mai jos cele cateva facute.

La cumparaturi. 

La pranz am crezut ca o sa doarma neintoarsa cel putin trei ore. Ce crezi? Nu a dormit nici macar un minut 😟.

Asa ca, dupa ce m-am chinuit vreo doua ore sa o culc, am renuntat sa mai insist si ne-am dus toti trei sa-mi cumpar niste toale (haine) ca nu mi-am mai luat ceva de nici nu mai tin minte.

Ne-am dus in Auchan unde nu am gasit prea multe pentru gabaritul si gusturile mele. Maine ma duc in mall pentru o noua sesiune de cumparaturi. Ieiiiii 😀.

Fapta buna.

La ferma animalelor am stat cu Irina si la o piesa de teatru caritabil pentru micuta Eva (4 ani si 4 luni) diagnosticata cu nefroblastom de gradul V la ambii rinichi. Ma bucur mult ca am donat si ma rog mult sa depaseasca cu bine totul. Orice suma conteaza – chiar si cea mai mica de 2 euro prin SMS cu texul EVA la 8848 din Orange, Telekom si Vodafone.

Despre povestea ei in detaliu si despre stadiul in care se afla periodic scrie mult Printesa Urbana – AICI ultimul update cu toate datele necesare pentru donatii si ajutor.

Deci, eu zic ca a fost o zi fara titlu dar buna! 😊

La tine cum a fost? 

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.