Visit Homepage
Skip to content

Am ochelari de soare!

Nu mai am timp si… 

E prea tarziu sa mai stau la povesti. Nu mai e nici soare. Doar luna si imi este somn.

Si ce sa-ti povestesc? Ca m-am cam enervat dimineata in mall? Greu de tot gasesti ceva de imbracat pentru femei supraponderale.

Insa iti voi spune ca…

Azi mi-am luat ochelari de soare.

Da, stiu ca nu e o stire revolutionara sau ceva de genul. Pentru mine insa este ceva WOW pentru ca azi mi-am cumparat prima pereche de ochelari de soare din viata mea!

Vezi tu, eu sunt mioapa de cand eram de-o schioapa. Asa ca mereu am purtat ochelari de vedere. E drept ca am avut si ochelari din aia care se inchid la culoare cand dau de lumina soarelui. Atat de mult se intunecau incat puteau trece usor drept ochelari de soare. Insa lumea prin ei nu se vedea la fel de fain.

Acum am deja peste un an de zile de cand port doar lentile de contact asa ca imi este muuult mai usor sa port si ochelari dedicati sa imi protejeze ochii de razele soarelui. Sunt Polaroid si arata cat se poate de normal si neutru. Ti-as fi pus o poza aici dar uite ca nu mi-am facut niciuna si nici nu am cum sa fac acum. Toata lumea doarme.

Bineinteles ca i-am luat si Irinei ca altfel nu as fi putut sa-i port pe ai mei 😜.

Tu porti ochelari de soare? 😎 

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

2 Comments

  1. Ani Ani

    Ooo super! Eu nu port. Nu îmi place să am ceva pe față și păracă mă împiedic când merg pe strada cu ochelari de soare. Deci, nu am :))

  2. te inteleg. Mie imi place. Chiar foarte mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.