Visit Homepage
Skip to content

Dragă Irina

Dragă Irina

Dragă Irina, iartă-mă pentru toate dățile în care am ridicat tonul la tine. Nu a fost vina ta niciodată.

E atât de simplu și de ușor să fiu bună și blândă cu tine încât nu-mi dau seama cum de am fost binecuvântată cu existența ta. E simplu și ușor pentru că tu ești cel mai bun om pe care eu l-am cunoscut vreodată.

Eu doar mă mai rătăcesc în, nici nu știu cum să zic, întunericul din mine.

Astăzi au venit părinții mei (bunicii tăi) să te vadă.

Vin rar și mereu pe fugă (îi accept așa decât să nu vină deloc). Mă uitam la cum vorbeau cu tine și începeam să mă înțeleg pe mine. Sunt oameni buni părinții mei și muncitori. Sunt însă și foarte triști. Nu am cunoscut pe nimeni mai trist. Orice bucurie, orice veste bună sau lucru bun ei reușesc sa le transforme în tristeți, păreri de rău și panici (drob de sare).

Am trăit în aceeași casă cu ei timp de 20 de ani. Au urmat alți 10 în care am vrut să le arăt că pot face ceva demn pentru ei. Vroiam să mă simt iubită și acceptată. Nu mi-a ieșit. Apoi mi-am dat seama că nu trebuie să demonstrez nimănui nimic ci doar să fiu eu. Numai că, vezi tu, în toți anii ăștia eu m-am pierdut atât de tare încât habar nu aveam cine sunt.

Tu ești pragul de sus de care m-am lovit ca să știu cine sunt.

În curând se împlinesc alți 10 ani de căutări și descoperiri a ceea ce sunt. Însă cu adevărat am început să mă descopăr de când ai apărut tu, dragă Irina. Ești cel mai mare bine care putea să mi se întâmple și îți mulțumesc maxim! Te iubesc maxim!

Și da, e simplu și ușor să fiu bună și blândă cu tine. Și da, întunericul din mine (nesiguranța, frica, neputința că nu sunt un om bun) ce timp de 30 de ani și-a făcut de cap în sufletul meu, își mai ițește capul. Iar când el apare eu cu greu reușesc să mă adun și să fiu un om bun. Împreună cu el apar furii ce se deslănțuie ca niște mici tornade gata să nimicească tot.

Dar știi ce? Sunt din ce în ce mai mici și mai neînsemnate aceste furii. Întunericul se arată dar începe să fie băiat de treabă. Eu chiar sunt un om mai bun în prezența ta.

Așadar, iartă-mă dragă Irina pentru toate dățile când am ridicat tonul la tine. Nu a fost vina ta NICIODATĂ!

Mulțumesc pentru toată pacea, bucuria și iubirea pe care le-ai adus cu tine. Te iubesc maxim dragă Irina! ❤️

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

2 Comments

  1. Ani Ani


    Lacrimi in ochi…
    !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.