Visit Homepage
Skip to content

Cadouri de Dragobete

Da, eram noi amandoi,

bibilica-bibiloi,

cand ardea soarele-n toi,

parca dase boala-n noi:

gura ta, a de muiere,

de dulceata si de miere,

era arsita si boare,

ma topia si-mi da racoare.

Fragment din poezia Amar de Miron Radu Paraschivescu

 

Iubesc sa fac si sa primesc cadouri! Stiu, am mai spus asta si cu ocazia sarbatorilor de iarna, dar eu chiar le iubesc – mai ales cand vine vorba de o sarbatoare ca Dragobetele.

Asa cum am facut de Craciun, si de data aceasta voi veni cu sugestii care sa va ajute in alegerea cadoului perfect. Sugestiile de azi au legatura cu ceea ce urmeaza mai jos.

Va spuneam AICI ca m-am inscris pe Facebook intr-un grup dedicat mamelor ce lucreaza de acasa, nu pentru alte companii ci pentru ele. Au propriile afaceri. Acest grup este deseori confundat cu un grup de handmade insa acolo sunt mame care se ocupa de o multime de alte lucruri gen fotografie, webdesign, planificare evenimente si multe multe altele.

Este vorba de Asociatia Work At Home Moms Romania (site-ul asociatiei este WAHM iar pagina de Facebook este Work at Home Moms Romania). Aceasta asociatie desfasoara numeroase activitati si evenimente deosebite si utile, menite sa incurajeze si sa sprijine mamele ce doresc sa isi deschida si sa isi dezvolte o afacere proprie, nu de la zero ci chiar de la -1 cand totul este doar un gand, o idee. Pe pagina de Facebook si/sau site-ul lor puteti urmari activitatile derulate de asociatie (workshop-uri, targuri, expozitii etc.) pentru a veni in sprijinul mamelor ce au ales sa lucreze de acasa in timp ce au grija de copii, sot, casa si de ele.

 

Si pentru ca imi place mult ce fac aceste mamici, periodic, voi promova pe cateva dintre ele in functie de momentul din an si de preferintele mele.

Pentru Dragobete am ales sa va vorbesc despre trei mamici minunate ce fac lucruri deosebit de frumoase. Sper sa va placa ce am ales pentru voi si sa va fie de folos. Iata mai jos cateva cuvinte despre aceste trei mamici si afacerea lor.

 

 

 Delia Oprean este mamica de doi nazdravani (unul de 8 ani si unul de 6 ani). Lucreaza de acasa inca de la nasterea celui de-al doilea copil. Spune despre ea asa: “Sunt in continua invatare, descoperire, reinventare! Dragostea pentru lucrul creat de mana s-a nascut o data cu mine si a fost slefuita de strabunica mea!”.

Pentru a vedea ce iese din mainile ei dibace va invit sa accesati site-ul ei Mainilemamei.ro sau pagina ei de Facebook Mainile mamei.

Mai jos eu am ales pentru voi cateva din produsele facute de ea (brodate manual) ce mi-au placut foarte mult.

  

Fotografiile sunt preluate de pe site-ul si pagina ei de Facebook.

 

 Elena Nita este mamica lui Sebastian (1 an si 10 luni) si are ca pasiune desenul in stil zentangle, uneori cochetand cu scrisul lettering. Deseneaza minunat si daca nu ma credeti mergeti pe pagina ei de Facebook Lenani si formati-va propria parere.

Mie mi-au placut mult cele trei tablouri de mai jos.

Fotografiile sunt preluate de pe pagina ei de Facebook.

 

 Cea de a treia mamica este Angi, mamica unui pui de doi ani si care, asa cum spune chiar ea, creeaza mici franturi de bucurie care sa ne bucure privirea si sufletul. Spune despre ea asa: “Imbin mai multe cu broderia, ma joc, mesteresc totul pana iese ceva… ceva care ma face sa nu mai dorm noptile.” Minunatiile create de Angi le puteti descoperi pe pagina ei de Facebook Ladita cu rost.

Mie mi-au placut mult cele de mai jos.

Fotografiile sunt preluate de pe pagina ei de Facebook.

 

Sper sa va inspire ceea ce am ales pentru voi si sa va ajute sa alegeti cadouri minunate.

 

Un Februarie plin de iubire va doresc!

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.