Visit Homepage
Skip to content

Ma joc!

Cand eram mica imi placea mult sa ma joc. Ca orice copil 😀.

Singura sau cu alti copii, imi placea sa alerg, sa desenez, sa decupez, sa cant, sa sar coarda, sa ma joc cu papusile, sa ma plimb cu bicicleta si cate si mai cate.

Imi aduc aminte si acum cu drag de verile in care organizam impreuna cu alti copii spectacole la scara blocului cu impartit bilete si tot tacamul. Ce ne mai distram cantand si dansand. M-am jucat mult in copilaria mea si ma bucur ca a fost asa 😊.

Cand am crescut, joaca a continuat sa faca parte din viata mea. Mai un volei, mai un remi, mai o noapte pierduta jucand ceva cu cartile de joc. Mai un joc pe calculator, mai o joaca cu stropit cu apa, mai o bataie cu mancare 😜. Si iar ma bucur ca a fost asa 😊.

Acum m-am intors in copilarie 😀!

Ma joc non-stop cu minunea asta de fata a mea. Non-stop! Cateodata nu mai am energia necesara nici sa misc un deget dar tot ma joc.

Trebuie sa recunosc sincer ca unul din motivele pentru care am vrut un copil a fost ca sa ma pot juca 😜. TOATA ZIUA! Si fac asta ohoooooo din plin. Chiar si cand gatesc, spal, calc etc. eu continui sa ma joc.

Ne relaxam si ne binedispunem impreuna hlizindu-ne non-stop, alergand prin casa sau pe afara, aruncand mingi si baloane, rostogolindu-ne, dansand si cantand, desenand, proband palarii, caciuli si esarfe, impodobindu-ne cu margele si clame, citind povesti, construind castele din cuburi, facand vraji cu baghete magice, purtand coronite de printese, pictand, modeland plastilina si gadilandu-ne pe saturate.

Iar distractia abia acum incepe … 😜

 

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.