Visit Homepage
Skip to content

In casa am dormit si afara am zambit

Am dormit.

La pranz, cand as fi avut timp sa scriu, am dormit neintoarsa alaturi de Irina. Dupa aproape doua ore de somn, cand m-a trezit Irina ca eu taaare as mai fi dormit, am avut senzatia ca am dormit 5 minute si ca sunt mai praf de oboseala decat atunci cand m-am bagat in pat.

Nu am apucat sa fac nimic interesant azi. 

Pentru ca a fost mai cald si cu soare am stat cu mandra in parc pana la ora de dormit (si dimineata si seara). Si nici asa nu i-a ajuns. La pranz nu reuseam sa o mai iau acasa iar seara tot cerea afara desi era deja in pijamale. Abia a adormit pe la 22:00 adica nu cu mult timp in urma.

Daca tot a fost cald… 

…parcul a fost plin de copii, parinti, bone si bunici. Irina nici nu mai stia incotro sa se uite, sa se duca. Bineinteles ca tot la Mina a ajuns 😁 si s-a lipit ca guma de mestecat in par.

Eu fara cineva drag…

…am constatat ca habar nu am ce sa spun cand un insotitor (parinte, bona, bunica) de copil ma baga in seama. Zambesc ca toanta si dau din cap. Pai ce sa spun cand dintr-o data mi se comunica de catre un strain “Am luat o varza sa fac o salata” sau “fac miscare ca la sala cu copilul asta”. Zambesc si dau din cap la modul “te inteleg. E ok.”

Altfel, nu-mi dau seama daca mai am sau nu alergie la primavara-vara. Afara nu stranut dar in casa imi curg mucii ca la robinet. Sau oi fi racit dar atunci de ce doar in casa stranut si am muci? O fi de la geamurile murdare pe care nici pana acum (dupa doi ani) nu am apucat sa le sterg 😂😂. Eiii noi sa fim sanatosi! 😉

Ma duc sa dorm…

Ziua ta cum a fost?

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.