Visit Homepage
Skip to content

Ziua Națională a Lecturii

Astăzi, ascultând radio Guerrilla, am aflat că este ziua națională a lecturii. Ei au sărbătorit încurajând ascultătorii să trimită mesaje audio cu scurte lecturi din cărți, au citit și vor mai citi și realizatorii de emisiuni din cadrul acestui post de radio, au dat și continuă să ofere cărți pe parcursul acestei zi.

Începând din acest an, în data de 15 februarie se sărbătorește Ziua Națională a Lecturii. Acest eveniment dorește încurajarea lecturii.

Tot la radio am aflat că, Ministerul Educației a cerut ca astăzi, între orele 11.00 și 14.00, profesorii trebuie să organizeze activități de citit, pentru cel puțin 15 minute, indiferent de disciplina predată în acest interval.

Din câte am înțeles aceste activități de citit se doresc a fi strict pentru citit și nu analiză pe text. Irina termină programul școlar la ora 11:00 și posibil să nu apuce o astfel de activitate. Însă am de gând să măresc astăzi timpul alocat cititului împreună.

Legat de această zi, Cartepedia te răsplătește cu transport gratuit la comenzi minime de 50 de lei. Tot la ei pe site mai găsești și alte promoții interesante cu reduceri de până la 45%.

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.