Visit Homepage
Skip to content

Ziua Internațională a Fotografiei

Scuzeeeeeee! Vă ofer miii de scuze! Aproape că trecea ziua asta și uitam să vă spun că în fiecare an pe 19 August se sărbătorește Ziua Internațională a Fotografiei.

Ziua Internațională a Fotografiei. 

Dacă sunteți pasionați de fotografie (indiferent cu ce faceți fotografiile sau cât de buni cred alții că sunteți) m-am gândit că veți fi super, mega încântați să sărbătoriți această zi. Și chiar dacă nu sunteți pasionați de fotografie dar ea face deliciul vieții voastre și vă place ideea de a avea amintirile păstrate în acest fel, ei bine, chiar și voi meritați să sărbătoriți 😀.

Încă vă gândiți de ce să sărbătoriți această zi? Iată ce părere au câțiva fotografi destul de cunoscuți de la noi într-un articol scris de cei de la F64. Citiți articolul AICI.

Buuuun și acum că ați găsit ceva motive pentru care merită sărbătorită această zi probabil că vă întrebați cum să o sărbătoriți așa-i? 😊

Vă pot spune că eu la plimbarea în parc din prima parte a zilei am acordat o mai multă importanță fotografierii cu telefonul și m-am lăsat dusă de val. După amiază sigur o să mănânc multă inghețată și fac și un ceva bun (încă nu știu ce, aștept să se trezească mândra și văd atunci ce inspirație am pentru ceva rapid 😬).

Iată totuși două idei simple, ușor de pus în practică pentru o sărbătorire de ținut minte 😉.

Împărtășiți cu alți pasionați (sau nu) de fotografie modul în care vedeți lumea.

Cum? Iată două sugestii.

1. Există un site dedicat pentru Ziua Internațională a Fotografiei – www.worldphotoday.com – unde astăzi, 19 August, puteți înscrie o fotografie favorită pentru a realiza o galerie mondială imensă a pasionaților de fotografie.

2. Puteți împărtăși fotografii cu prietenii sau pe Facebook, Instagram etc. Le puteți organiza într-un album cu imaginile favorite din prima parte a anului 2017 sau vă faceți un album al prietenilor.

Printrați o fotografie.

Mică, mare, pătrată, dreptunghiulară, rotundă, nu contează. Doar printați-o și făceți-o cadou într-o ramă frumoasă!

Sau dacă vreți ceva mai îndrazneț, decorați un perete cu amintirile voastre din fotografii. Iată câteva sugestii pe care le-am luat de pe Pinterest:

Nu contează că ziua de astăzi e pe final. O puteți sărbători oricând în zilele următoare 😊.

Apropo de fotografie, va-ți imaginat vreodată cum va fi fotografia viitorului? 

Iată ce s-au gândit cei de la Cooph:

La mulți ani de Ziua Internațională a Fotografiei! 🎂🎈🎊📷❤️

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.