Visit Homepage
Skip to content

Ziua 12 – Oameni magici care au facut diferenta

Salutare bunutilor! Sunt trezita de la 04:00 (mandra mica nu mai avea somn) si dupa o dimineata plina de joaca si treburi casnice sunt incredibil de plina de energie. Magie! 😊 Noroc ca acum mandra doarme iar eu pot sa va scriu despre Ziua 12 de maine.

Oamenii care au facut diferenta.

Cu siguranta vi s-a intamplat macar o data sa primiti ajutor, sprijin sau calauzire din partea altor oameni, in momentele in care aveati cea mai mare nevoie de acestea. Eu sunt convinsa ca a fost de mai mult de o data si asta pentru ca, uneori, nici nu realizam impactul unor astfel de oameni in viata noastra. Nu trebuie sa fie ceva spectaculos – chiar si o vorba buna sau doar un zambet poate schimba cursul unei vieti.

Asadar, poate fi oricine! 😊

Poate fi un parinte, o ruda de sange sau indepartata, un dascal, un prieten, un iubit. Sau poate un strain, un coleg, un scriitor. Poate chiar un caine. ORICINE.

Ziua 12 – Exercitiul numarul 12.

Maine, intr-un singur moment din zi pe care il alegeti voi, ganditi-va la toti oamenii care au avut un impact puternic si pozitiv asupra voastra. Momentul din zi trebuie ales intr-un loc linistit si unde sa puteti sta relaxati, fara a fi intrerupti.

Selectati trei dintre acesti oameni magici din viata voastra. Apoi purtati cu fiecare in parte o discutie imaginara (cu voce tare ca si cum ar fi de fata) in care spuneti de ce le sunteti recunoscatori si cat de mult v-au schimbat viata. Detaliati acel de ce cat puteti de mult.

In cazul in care nu puteti vorbi tare (cum e cazul meu) atunci faceti totul in scris ca si cum le-ati scrie cate o scrisoare.

O zi magica va doresc! ✨

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.