Visit Homepage
Skip to content

Ziua 13 – Transforma-ti toate dorintele in realitate

Salutare oameni magici! Mai sunteti in joc? 😊 Daca da, iata ce urmeaza sa faceti maine, Ziua 13.

Inainte ca dorinta sa devina realitate se spune „Multumesc!

Rugaciuni si ritualuri din foarte multe culturi, ofera multumiri inainte de primirea lucrurilor dorite.

Asta nu inseamna ca apoi se sta cu mana in san si se asteapta sa pice din cer dorinta implinita. Este inca necesar sa actionati si sa puneti lucrurile in miscare pentru a avea dorinte implinite. Doar ca totul se va intampla mult mai repede si in moduri neasteptate. Oricum nu este de datoria voastra sa va ganditi la felul in care se vor indeplini dorintele.

Ce va doriti cel mai mult? 

Inainte de Ziua 1 din acest joc al recunostintei va invitam sa va scrieti in detaliu dorintele voastre. Daca nu ati reusit sa le scrieti atunci, ACUM este momentul sa o faceti.

Ziua 13 – Exercitiul numarul 13.

Exercitiul de maine cuprinde doua parti.

Partea unu: Cand lista dorintelor este finala, reciti-o si alegeti apoi din ea un numar de 10 dorinte.

Incepeti sa scrieti o lista separata cu aceste 10 dorinte scriind inaintea fiecareia „Multumesc, multumesc, multumesc pentru …”. Completati spatiul liber cu dorinta aleasa formulata ca si cum a fost deja indeplinita.

Partea a doua a exercitiului poate fi facuta fie in timpul intocmirii listei cu cele 10 dorinte, fie intermitent pe parcursul zilei de maine.

Pentru fiecare dorinta in parte, raspundeti in minte la urmatoarele intrebari, ca si cum dorinta v-ar fi fost deja implinita:

  1. Ce emotii ati simtit atunci cand dorinta v-a fost implinita?
  2. Care a fost prima persoana careia i-ati zis ca dorinta voastra a fost implinita?
  3. Care a fost primul lucru pe care l-ati facut atunci cand dorinta v-a fost implinita?

Detaliati reactiiile cand raspundeti la intrebari. Cel putin un minut ar trebui sa petreceti cu fiecare dorinta in parte.

La final, recititi lista celor 10 dorinte si apasati mai mult pe cuvintele multumesc, astfel incat sa simtiti mai mult ca oricand starea de recunostinta.

Cartea ofera si o sugestie. Puteti crea un PANOU MAGIC al dorintelor (un fel de visual board), lipind pe el imagini asociate cu dorintele voastre, cu ilustratii din reviste, carti, etc. Puneti tabloul la vedere si scrieti pe el mare MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC!

Dorinte implinite sa aveti! ❤

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.