Visit Homepage
Skip to content

Wish list pentru 2017

Tot ce-mi doresc pentru 2017 este sa o iau mai usor, sa incetinesc din viteza asta nebuna in care ma aflu, sa am ganduri mai profunde, sa gandesc mai mult cu sufletul sau mai bine zis sa am conversatii cu el in fiecare zi. Imi mai doresc sa traiesc intentionat, sa fiu constienta de prezent. Sa fiu AICI si ACUM! Ceea ce nu am prea reusit anul asta oricat de mult am incercat.

Pana si faptul ca scriu acest text despre ce imi doresc sa se intample in viitorul apropiat imi arata cat de NU AICI si ACUM sunt.

De cativa ani, (sa tot fie 3, 4 sau 5. Nici nu mai stiu) eu si buna mea prietena Irina, ne intalnim pentru a ne scrie si impartasi ce ne dorim pentru urmatorul an si ce am realizat in anul ce se incheie. De-a lungul timpului ni s-au mai alaturat, ocazional, si alte prietene insa nelipsite am fost mereu noi doua. Multumesc Irina ca ai facut posibil sa ne vedem si anul asta! 😘

Tin minte ca, la prima noastra intalnire, ne-am impus sa gasim 100 de, sa zicem, obiective. Le impartisem in 6 categorii:

Sanatate si corp
Cariera si munca
Bani
Relatii
Dorinte personale
Lucruri materiale

Inca pastram tot ce am scris in fiecare an si ne amuzam si minunam de cum ne-au evoluat dorintele, prioritatile. Este fascinant cat de schimbatori suntem!

Anul acesta intalnirea a avut loc alaltaieri. Nu ne mai impunem demult un numar de idei si nici categoriile nu mai sunt cap de lista si asta pentru ca acum stim sigur ce vrem si ne simtim mai confortabil cu acest tip de activitate.

Nu as renunta pentru nimic in lume la aceste intalniri. Imi sunt atat de dragi si de benefice!

Lista mea pentru 2017 este cea mai scurta pe care am avut-o pana acum si imi place asa.

Nu va voi spune tot ce am scris acolo. Nu are rost. Va spun doar ce cred eu ca este relevant de spus aici pe blog.

1. Mi-am propus sa scriu in fiecare zi pe blog. Observ schimbari in bine la mine in urma acestui scris si vreau sa ma provoc sa gasesc idei zilnic.

2. Ma provoc si cu un proiect fotografic chiar daca va fi facut cu telefonul. Imi propun ca in fiecare zi din 2017 sa realizez cate o fotografie alb-negru.

3. Despre faptul ca ma las de fumat am scris.

4. Sa-mi traiesc prezentul! Sa incetinesc.

5. Sa invat sa ascult cu adevarat pe cei dragi. Pay attention!

Amin!

Tu te-ai gandit sau te gandesti la 2017?

P.S.: Acum ceva timp in urma am dat peste articolul acesta. Mi se pare util si inspirational.

 

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.