Visit Homepage
Skip to content

Week-endul nostru la Rasnov – rezumat

Un rezumat al iesirii noastre la Rasnov din acest week-end ploios a fost cam asa:

Vineri.

De dimineata am facut bagajul pe repede-inainte ca sa avem timp de iesit la joaca in parc si somn de pranz. Am avut un troler micut si doi rucsaci. Trolerul a fost tot cu haine si cateva carticele pentru Irina, un rucsac cu haine pentru noi si unul pentru drum cu apa, fructe, carticele, scutece etc. Am avut noroc si de un scaun de masina pentru Irina 😊.

Am fost in parc si apoi somnul de pranz. De data asta am lasat-o sa doarma mai putin decat de obicei pe Irina pentru ca trebuia sa ne intalnim cu perechea de prieteni cu care mergeam cu masina.

Am plecat asa de repede incat ne-am uitat cheile de la casa in usa si ne-am dat seama cand aproape ca ieseam din Bucuresti. Noroc ca am putut contacta niste vecini care au gazduit cheile noastre 😁. Traficu era mult prea aglomerat pentru a ne intoarce.

Am ajuns seara la munte unde era cald si bine. Irina s-a comportat minunat tot drumul insa cand am ajuns aproape ca a plans de bucurie ca s-a terminat si nu trebuie sa mai stea in scaun (desi am avut si mici opriri pe drum).

Cand am ajuns in camera Irina a fost foarte entuziasmata si a cercetat fiecare colt spunand “camera mea” 😊. Ne-am dus apoi si am mancat la un restaurant din apropiere ce avea si un loc de joaca in curte foarte fain si a fost o placere sa luam cina acolo.

Sambata.

Eu m-am trezit de pe la 05:00 fiind foarte nerabdatoare sa iesim afara. Insa Irina si omul din dotare au preferat sa doarma pana pe la 08:00 timp in care eu m-am pregatit de drum si am mai citit mail-uri (nu am fost inspirata sa imi iau o carte).

La 10:00, dupa ce am luat micul dejun, am fost la Dino Park exact ora lor de deschidere. Am ajuns acolo urcand cu un lift panoramic pana sus la cetate si de acolo pe jos pana la dinozauri. Vremea era cu ploaie – scurta si rara ca sa zic asa ☺️.

Ne-a placut mult in parcul de dinozauri (Irina a tinut sa puna mana pe aproape toti dinozaurii pe care ii vedea 😁) si am mai fi stat mult si bine ca sa facem mai multe insa pe la 11:00 ploaia dadea semne ca se inteteste.

Tot drumul de intoarcere ne-a plouat foarte tare iar eu m-am udat bine de tot fiind la adapost doar sub gluga de la haina. Irina a stat in maduca in brate la taica-sau care avea umbrela. Noroc ca nu a fost frig.

La pranz mandra nu a dorit sa doarma asa ca ne-am dus sa mancam la restaurantul cu locul de joaca (aveau unul si in interior).

De la 16:00 la 18:00 am dormit toti trei apoi ne-am dus la plimbare prin Rasnov (ploaia se oprise). Cetatea nu am mai apucat sa o vizitam pentru ca la 19:00 au inchis. Am mai mancat ceva apoi ne-am dus in camera pentru ca incepuse iarasi ploaia. Ne-am jucat pana am adormit 😊.

Duminica. 

Ne-am trezit pe la 08:00, am facut bagajele si ne-am dus sa luam micul dejun la restaurantul cu loc de joaca in interior (pentru ca afara ploua).

Am eliberat camera si am plecat spre Brasov unde am intrat foarte putin in mall pentru dezmortit picioarele.

Drumul de intoarcere a fost cu ploaie. Muuuulta ploaie. Irina a dormit tot timpul – s-a trezit fix cand am ajuns acasa.

Cum am ajuns m-am pus pe despachetat, bagat la spalat, schimbat copil si facut mancare. La 19:30 cand am terminat eram deja franta. Cu alte cuvinte mi-am intrat repede in “normal” 😁.

Concluzie la rezumat: 

Ma bucur ca am ales sa merg desi am fost foarte aproape sa nu ma duc datorita ploii ce se anunta. Macar ca nu am mai facut mancare, spalat, curatenie si tot a fost minunat 😊.

La tine cum a fost week-endul?

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

2 Comments

  1. Ani Ani

    Frumoasa ieșirea voastră de weekend. La cat ai multe!
    Weekend-ul meu fost cu lacrimi de emoție și bucurie… Răzvi are prima bicicleta! Ca o mama ce sunt, m-am emoționat tare să îl văd mergând pe bicicletă ca un om mare…

  2. Ce tareee!!! Bravo Razvi!!! Bravo mami!! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.