Visit Homepage
Skip to content

Esti blocat(a) intr-o rutina nu tocmai benefica?

Te simti blocat(a)?

Esti blocat(a) intr-un loc de munca ce nu-ti place? Blocat(a) intr-o relatie ce s-a terminat cu mult timp in urma? Sau poate intr-un corp de care nu ai avut grija? Eu am fost blocata in unele si mai sunt inca blocata in altele (gen corpul asta imens de care nu am grija cum ar trebui).

Stau cateodata si imi imaginez ca cea mai la indemana solutie pentru majoritatea blocarilor ar fi sa o iau de la inceput intorcandu-ma in timp.

Imagineaza-ti cum ar fi sa reincepi totul cu o “coala alba”, fara antecedente… 

… Ca si cum te intorci in timp si o iei de la capat fara experienta deja acumulata. O magie care te face sa uiti si sa te intorci in timp la momentul in care ai luat-o pe aratura.

Suna bine nu-i asa?!

Dar eu as vrea sa imi aduc aminte de greselile facute. Ba chiar si bucuria micilor succese. Toate aceste greseli si succese fac parte din ceea ce am devenit acum. Fac parte din viata mea. Asta este viata.

Nu trebuie sa ma intorc in timp pentru a o lua de la inceput. 

In orice rutina te simti blocat(a), ai posibilitatea sa incepi iar. Iar daca nu sti de unde sa incepi, incepe cu ceva marunt.

Trebuie doar sa incepi. Iar si iar si iar … Pana cand iti iese. Eu asta fac acum. Incep iar.

Sursa foto: http://www.picturequotes.com

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.