Visit Homepage
Skip to content

Un text ca o poezie scris cu inima

­

Acest text este scris pentru voi de o cititoare anonima a blogului ce a dorit publicarea lui aici. L-am citit dintr-o suflare si mi-a placut enorm. Ma duce cu gandul la poezie iar eu iubesc poezia ❤️. Abia astept sa-mi mai scrie 😊. Lectura placuta!

Odata am regasit o alta eu, fara papuci, la asfintit. Rataceam pe drumul cu tarana fina si calda, umbrit doar de macii antrenati de vant intr-un dans vesel infinit.

Desculta, cu inima desculta.

Alta data, in zorii diminetii, atinsa usor de razele de chihlimbar, cu tenisii stropiti de roua, zaboveam sub flori de liliac. In rasfat de mireasma cautam semne de noroc printre gingasele lila. Mai rar asa noroc!

Mangaiata, cu inima mangaiata.

M-am regasit in bucuria adusa de ploaia cazuta la amiaza unei zile de vara, alergand pe camp, sarutata apasat pe obraji de stropii repezi si hotarati. Chicoteam fara urma de pacat si simteam cum prospetimea imi curge prin vene.

Curata, cu inima curata.

Am dat peste mine copil privind ivirea primului fulg micut de nea care chema dupa el alte milioane de fulgi frati. Desenam copaci cu creionul pe foaia cu patratele smulsa din caietul pentru calcule langa geamul rece care se matuia dupa fiecare suflu cald.

Fericita, cu inima fericita.

M-am intors la mine imbratisata pe malul marii decorat cu bucati colorate de sticla slefuite de nisipul marunt. Adunam scoici ondulate albe si mari sorbind din cafea cu buzele-mi sarate.

Indragostita, cu inima indragostita.

Singura, in noapte risipeam intunericul care isi tot intindea tentacule peste gandurile mele molipsindu-le cu nesiguranta si spaima, promitandu-mi ca ziua care va urma are sa fie plina de speranta si de sens.

Curajoasa, cu inima curajoasa.

De fiecare data cand ma pierd, ma parasesc pe mine cea fricoasa si nemultumita si caut sa ma regasesc, sa fiu mereu EU.

Sursa foto: https://projecthappiness.com

 

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.