Visit Homepage
Skip to content

S-a nimerit

Cum s-a nimerit de Revelion?

S-a nimerit ca de Revelionul ăsta Irina să stea trează până la trecerea dintre ani. Nu a fost nimic programat. Ba chiar m-am băgat cu ea la somn devreme (credeam eu) până când am vrut să văd concret cât este ceasul. Era 23:45 iar eu eram când bucuroasă că o să văd artificiile (tare mult îmi mai place să le vad live) când extrem de mirată că ceasul arăta o așa oră.

În fine, nu ne-am mai culcat și ne-am uitat la artificii în pijamale iar eu și omul am ciocnit și un pahar de șampanie.

O intrare în an cu noroc 🙂

Eheheeeei să fi fost entuziasmul, să fi fost felia de pizza ce am înfulecat-o înainte sa mă bag iar în pat sau poate paharul de șampanie ce l-am băut, cert este ca de la 01:00 la 03:00 s-a nimerit să stau pe budă cu ochii împăienjeniți de somn. La 07:00 eram în picioare gata pentru o primă zi din 2018. Trezirea dată de copilul din dotare.

Hai cu sorcova! 

După micul dejun și câteva exerciții fizice (atât s-a nimerit, mai multe nu am putut) am plecat cu toții să sorcovim bunicii. Deci o zi petrecută pe drumuri și fără somn.

A fost însă o zi foarte bună și mă declar mulțumită.

La tine cum s-a nimerit?

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.