Visit Homepage
Skip to content

Magia Craciunului

M-am trezit cu o mare durere de cap. Abia de tin ochii deschisi si acum. Mica mea zana inca doarmea cand am deschis eu ochii dimineata. La fel si taica-su. Doar pe bunica Didi o auzeam in camera cealalta semn ca s-a trezit si ea.

Ieri a fost o zi magica de Craciun in familie de care copilul meu m-a facut sa ma bucur mai mult ca oricand 😊. Multa veselie mi-a fost dat sa vad la copilul asta ieri! Si nu neaparat pentru cadourile primite (la care aplauda si dansa pentru fiecare pachet ce urma sa fie desfacut) ci mai ales cand ne vedea pe toti la un loc si venea sa ne atinga pe rand razand si spunand “toti”. Magic! ☺️

Azi, in schimb, a trebuit sa vada cum bunica isi face bagajul si pleaca impreuna cu unchiul Andrei. Nu a plans insa se vedea clar cat de greu ii vine. Nici sa doarma de pranz nu a vrut doar doar sa mai stea cu Didi si Adei (Andrei).

Abia acum, obosita si dupa un mic plans in urma unei cazaturi prin casa, a reusit sa adoarma.

Casa e tot gatita de sarbatoare, bradutul e si el tot impodobit si cu luminite, mancare tot sa mai avem insa parca, dupa ce trece Craciunul, dispare ceva din magia aia a sarbatorilor. Eu deja incep sa fac liste si planuri pentru saptamana in curs, sotul se gandeste ca maine se duce la job si tot asa.

Apoi ma uit la micuta zana de langa mine si imi zic ca magia nu a disparut. E tot aici! E in mine, e in ea, in el, in aer, e peste tot doar ca avem tendinta sa ne concentram pe altceva.

Magia e in noi toti!

Poate fi gasita in faptul ca ne urmam visele, ca plecam catre noi aventuri sau pur si simplu traind o viata pozitiva.

Asa ca hai sa nu lasam magia sa se termine atunci cand Craciunul se termina. Hai sa ne aducem aminte ca ne putem face propria noastra magie!

Un Luni fericit si magic va doresc! 😊

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.