Visit Homepage
Skip to content

Joia mare pentru unii. O Joi normala pentru mine.

M-am trezit ca de obicei cu cantat si pupat copil mic. Intre spalat pe dinti si schimbat de haine, am bagat o masina de rufe la spalat, am facut paturile si am spalat vasele. Apoi restul… Ce sa mai, o zi de Joi normala.

Joia mare

De dimineata, in parc realitatea m-a lovit peste ochi.

Mamicile din jur au inceput o discutie despre faptul ca azi nu se spala rufe si despre vopsit ouale tot azi. “Azi? De ce azi?” Intreb eu nedumerita deoarece in mintea mea mai era muuuult pana la Paste. “Pai e Joia mare si azi sau Sambata se vopsesc” primesc raspuns.

Ce facusi frate? Deja e Joia mare? Aoleuuuu! Pai si eu cand mai fac ce vreau sa fac? Si am spalat si rufe!?! Offff pacatele mele!

Nu sunt eu bisericoasa dar cateodata ma las atinsa de traditiile noastre si ma mustrez asa putin cand uit de ele. Noroc ca imi trece foarte repede.

O Joi normala

Asa ca eu astazi am spalat rufe si nu, nu voi vopsi oua.

Nici curatenie generala nu am facut. Geamurile nu au mai fost sterse de cel putin doi ani si se cunoaste – nu prea mai vezi prin ele 😐. Faianta in baie si bucatarie au ditamai stratul de jeg ce tipa sa fie luat.

Apai cand sa le mai fac si pe astea?

Noroc ca, saptamana viitoare si-a luat liber omul meu si le fac si eu dupa Paste, contrar traditiei. Important sa vad si eu prin geamurile alea si sa nu mai tipe jegul.

Alte pregatiri.

Sambata o sa vopsesc oua, o sa fac un cozonac si niste pasca. Duminica fac o friptura de iepure cu piure si niste salata langa si gata ca nu ma mai tine fizicul si psihicul sa mai stau mult in bucatarie.

Tu cum stai cu pregatirile de Paste?

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.