Visit Homepage
Skip to content

Inveti, ajuti, socializezi si te distrezi alaturi de mamele din WAHM

Ce mai face Work At Home Moms Romania (WAHM)?

Asa cum v-am obisnuit, periodic, dedic cate un text grupului WAHM Romania pentru ca imi plac mult toate mamicile de acolo si merita sa fie sustinute si promovate.

Cum am mai spus si alta data WAHM Romania organizeaza mai mereu tot felul de evenimente utile (cursuri, intalniri, sezatori) la preturi decente si cu furnizare de informatii extrem de pretioase (Despre WAHM si ce fac ei am scris ultima oara AICI)

In luna Mai sunt foarte multe evenimente interesante ce merita luate in calcul.

Pentru inceput sunt pregatite multe astfel de evenimente in Bucuresti si Constanta iar in Baia Mare un targ de primavara.

Las mai jos lista evenimentelor puse pe categorii si cu link atasat fiecarui evenimet. Da click pe link si vei vedea pagina aferenta evenimentului cu mult mai multe detalii 😊:

1. Impaslit:
– Atelier de impaslit zane, Bucuresti, 28 Mai
– Atelier de impaslit planete, Bucuresti, 28 Mai
– Atelier de impaslit zane 2, Constanta, 27 Mai

2. Crosetat:
– Invatam sa crosetam, Bucuresti, 13 Mai

3. Online:
– Fotografie de produs, webinar, 19 Mai

4. Networking:
– Mama Connect, Bucuresti, 7 Mai

5. Workshop floral:
– Workshop floral cu Anamaria Hirizescu, Constanta, 12 Mai

6. Broderie:
– Broderie in relief in 4 pasi, Constanta, 20 Mai

7. Targ:
>> MAMA FEST – ediţie de primăvară, Baia Mare, 13 Mai

Mama Connect Bucuresti

Sursa foto: https://www.facebook.com/events/163897414138178/?ti=icl

Primul eveniment din lista are loc chiar maine iar despre ce se intampla acolo iata o descriere preluata de pe pagina evenimentului:

Cum se desfasoara?
Fiecare dintre mame inscrise isi prezinta proiectul celorlalte participante cu: mostre, vouchere, materiale publicitare, facem schimb de contacte, de feedback si poate chiar de oferte de colaborare. Sunt binevenite si mamele care nu au inca un proiect, dar ar dori sa ne cunoasca! De asemenea, va invitam sa va pregatiti si de troc la finalul evenimentului.

*se poate participa alaturi de cei mici, ei vor avea parte de activitati de neuitat in cadrul locului de joaca educativa LUDOTECH, adresa: Calea Serban Voda, 22-24, corp D2, etaj 4, in incinta Grand Pier Business Center

Da mai departe!

Fa cunoscute si tu aceste evenimente printr-o distribuire a lor sau pur si simplu vorbeste despre ele. Bineinteles in masura in care rezonezi cu ele.

Cu cat sunt mai cunoscute si mai frecventate astfel de evenimente organizate de WAHM Romania cu atat cresc sansele de sprijin pentru mamele aflate in cautarea unui nou drum prin cunoasterea unor minunate indeletniciri, prin dezvoltare personala si profesionala!

Sursa foto: pagina de Facebook a Work At Home Moms Romania
Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.