Visit Homepage
Skip to content

Esti diferit… iar asta e extraordinar de bine!

Esti diferit.

Suntem diferiti din miliarde puncte de vedere. Gandim si reactionam diferit intr-o anumita situatie, in functie de “bagajul” fiecaruia. Si cred ca asta e bine. Ba chiar extraordinar de bine. Daca esti diferit inseamna ca ai curajul de a fi TU in toata splendoarea ta.

Ti-ar placea sa traiesti intr-o lume in care exista doar inghetata de fistic?

A fi macar putin diferit inseamna sa ai sanse sa-ti transformi cu adevarat visele in realitate. Poate “visele” ti se pare prea mult spus. Inlocuieste “visele” cu oricare dintre dorintele tale. Daca vrei sa schimbi ceva in viata ta atunci trebuie sa schimbi modul in care privesti acel ceva (sa gandesti diferit, sa te comporti diferit – sa fii TU diferit). Cel putin eu asta ma gandesc sa fac. Ma invart in cerc cu eliminarea unor obiceiuri si…

Daca faci ceea ce ai facut intotdeauna, vei obtine aceleasi rezultate pe care le-ai obtinut intotdeauna” – Anthony Robbins

As spune ca si daca faci si gandesti ca toti ceilalti atunci vei obtine ce obtin toti ceilalti. Observi ca nu se intampla ceea ce ti-ai dorit? Atunci poate ar fi mai bine sa incepi sa faci ceva diferit.

Un ocean de posibilitati. 

Cand ai luat decizia de a incepe sa fii diferit practic iti dai permisiunea sa explorezi. Iti largesti orizonturile iesind din zona ta de confort. Apar astfel in viata ta necunoscutul, neobisnuitul si surpriza iar de aici incolo orice se poate intampla. Insa de cele mai multe ori, tot acum, apare si frica.

Sa privesti dincolo de frica. 

Frica e cea care ma face pe mine sa ma comport ca o “oaie” mergand cu turma. Frica de “Oare ce o sa zica lumea? Ce vor crede despre mine? Daca nu sunt in stare?

Cand reusesc insa sa fiu diferita, sa incerc lucruri noi sau sa le fac intr-un mod diferit abia atunci ma simt libera, implinita si cu adevarat fericita.

Sunt tare fricoasa din fire iar cel mai bun instrument de ghidare in a lua o decizie, pentru mine, este instinctul. Daca toate simturile imi urla sa NU fac un lucru atunci nu-l fac. Dar daca, in cazul acelui ceva nou, diferit, instinctul imi spune ca poate fi distractiv, magic sau de bun augur atunci ma incumet sa incep sa-l fac. De cele mai multe ori s-a dovedit ca au fost cele mai bune decizii. Atunci am avut nevoie de mult curaj si… l-am avut.

Exista si un risc.

Trebuie sa-ti doresti sa fii diferit si sa iesi din zona ta de confort. Astfel apare si “riscul” sa atragi atentia iar asta e un lucru nu prea placut pentru multi oameni (inclusiv eu).

Insa eu nu mai vreau sa fiu o oaie. Vreau sa cred ca sunt ceva unic, cu propriile mele plusuri si minusuri. Plusuri si minusuri ce ma definesc si ma intregesc. Sunt EU. Atunci de ce sa le ascund? De ce sa ma ascund?

 Astea sunt gandurile cu care m-am trezit azi. Tu ce crezi, e bine cand suntem diferiti?

 

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.