Visit Homepage
Skip to content

Eclipsa totală de soare și momentul unui restart

Eclipsa totală de soare este un fenomen astrologic impresionant. Sau așa mi se pare mie pentru că are loc foarte rar și poate fi observată doar în anumite zone de pe Pământ.

Eclipsa toatală de soare. 

Îmi aduc aminte și acum cât de impresionată am fost de lumina și umbrele create la eclipsa totală de soare din August 1999. Mi se părea că mă aflu într-o lume magică, de povești unde totul ar fi fost posibil. Sunt tare recunoscătoare ca am trăit așa ceva la o vârstă suficient de mare cât să-mi aduc aminte că s-a întâmplat.

Astăzi are loc o nouă eclipsă totală de soare însă nu va putea fi văzută de la noi din țară. Doar în anumite zone din Statele Unite ale Americii va putea fi văzută eclipsa în toată splendoarea sa.

Dacă vreți să o urmăriți ar fi două posibilități. Una din ele este să vă aflați deja într-o zonă din America unde poate fi văzută. Altă soluție ar fi să urmăriți via internet. CNN a anunțat în mod oficial că va oferi streaming gratuit online pentru eclipsa totală de soare la rezoluție 4K în 2D sau în VR cu un flux video la 360 de grade. Difuzarea evenimentului se va face la adresa cnn.com/specials/vr/total-solar-eclipse-2017. Transmisiunea va începe astăzi la ora 8:00 AM – ora României.

Dar nu despre unde puteți viziona eclipsa totală de soare am vrut să scriu astăzi.

Ieri, Mămică de gemeni, ne-a scris despre faptul că această eclipsă poate fi privită ca un restart în viață. Mi se pare o perspectivă mult mai bună decât cea a maică-mii care crede că o astfel de eclipsă vine cu necazuri.

Nici eu nu sunt astrolog însă cred că astfel de fenomene astrologice pot fi dătătoare de o super energie. Energie ce o putem folosi în folosul nostru transformând-o în ceva pozitiv. Îmi place să îmi imaginez că este o super ocazie de a ne încărca cu putere magică, chiar ca cea din povești, de putere și, cel mai important, de iubire!

Mă gândesc că, dacă ne simțim dezamăgiți în anumite aspecte ale vieții noastre care au dus poate la pierderea încrederii în noi, acum este timpul să ne scuturăm bine de tot de trecutul negativ și să mergem înainte cu entuziasm!

Să ne facem propriul ritual de eclipsă!

Ieri am tot citit pe internet despre eclipsa totală de soare și sunt foarte multe site-uri unde sunt recomandate tot felul de ritualuri de ținut pentru a profita de acest fenomen. Nu am rezonat cu nimic din ce am citit și nici nu mi s-a părut necesar să țin vreun ritual.

Dar apoi mi-am amintit de jocul de-a recunoștința și mi-am zis că este cel mai bun moment de a o amplifica și de a atrage ce trebuie pentru ca dorințele să se împlinească. Sau cum a spus Mămică de gemeni ieri, de a crea.

Așa că mi-am imaginat propriul ritual pentru astăzi și am zis să-l împărtășesc cu voi.

În primul rând începeți ziua cu 10 binecuvântări iar eu mi-am propus să mă ocup astăzi și de lista cu cele 10 dorințe.

Apoi m-am gândit la culori și la cât de bine mă simt când sunt înconjurată de ele. Roșul, de exemplu, este culoarea mea preferată și mi se pare foarte potrivită pentru schimbări pozitive. Așa că puteți și voi să adăugați puțin roșu (sau poate culorile curcubeului 😀) astăzi în ținuta voastră, sau la biroul unde lucrați sau acasă. În orice loc vă petreceți astăzi timpul adăugați puțină culoare (o floare, un accesoriu, o pernă etc.).

Zona în care vă petreceți astăzi timpul ar fi indicat să fie cât mai ordonată și curată pentru a permite energiei să circule liber. Imaginați-vă că faceți loc pentru nou 😊.

Și dacă tot vorbim de a face loc pentru nou ce ar fi să facem loc și la nivel fizic? O baie energizantă în cadă cu sare de mare și bicarbonat poate să dea un restart de energie și strălucire. Sau poate un masaj iar pentru cei mai norocoși chiar și un somn bun de prânz. Practic orice vă poate ajuta să vă relaxați. Când suntem relaxați putem mult mai ușor să lăsăm lucrurile bune să ne învăluie.

Făuriți-vă propriul restart!

Un restart poate fi astăzi și pentru o pasiune de care nu v-ați ocupat îndeajuns. E suficientă chiar și o mică cercetare pe internet – practic așa încep ideile să prindă contur și să înceapă să crească.

Lumina albă poate aduce un flux de energie pozitivă puternic. Fie că aprindeți lumânari albe sau lăsați lumina soarelui să pătrundă în locul în care vă aflați poate fi un moment în care vă setați intenția de a manifesta ceva ce vă doriți. Puteți chiar să vă imaginați că inspirați această lumină albă binefăcătoare si expirați întunericul din voi.

Înconjurați-vă de energie bună: flori, artă, aromaterapie, obiecte care vă plac etc.

Și să nu uităm de iubire. Este poate cea mai importantă în tot acest așa zis ritual. Trăiți totul cu mult mai multă iubire pentru a da tuturor acțiunilor voastre mai mult magnetism. Acum este timpul de a manifesta iubirea în tot ceea ce faceți!

Uitați-vă în oglindă și spuneți „Viața mă iubește!”. Faceți asta până vă simțiți plini de iubire, de lumină.

Vă doresc să aveți o săptămână minunată, inspirată și plină de iubire!

 

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

2 Comments

  1. Ani Ani

    Buna Daniela. Ești într-o energie și inspirație foarte buna! Articolul tau mi-a dat o stare frumoasa. În plus mi-am amintit și eu clipele magice trăite la eclipsa din ’99. Știu că am fost fascinata atunci, desi eu eram mai micuța, am păstrat acea trăire vie. Te îmbrățișez!

  2. Mulțumesc mult Ani pentru că mi-ai spus că ți-am făcut ziua frumoasă. Mă bucur enorm! Acum am și eu o zi frumoasă :). Te îmbrățișez cu mare mare drag! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.