Visit Homepage
Skip to content

E bine!

Am fost la pediatru de dimineata si Irina e bine. Se pare ca a avut rosu in gat – inca mai are putin – si de aici si febra si starea de apatie.

Nu i-am mai dat antitermice si se indreapta spre bine. A fost, se pare, o viroza usoara. E bine!

Pana la urma, oricat de greu imi este in astfel de momente sa o vad ca e o leguma si cum plange mult, sunt constienta ca trebuie sa-si construiasca o imunitate. Asa ca vor mai fi episoade de raceala pe care sper sa le trecem de fiecare data cu bine.

Imediat dupa controlul ei am avut eu programare la ginecolog. Se pare ca si eu sunt bine si totul e ok dupa interventia chirurgicala pe care am avut-o anul asta in Februarie – un chist mare, torsionat pe ovar de a trebuit sa-mi scoata si ovarul. Sunt bine!

Am in plan sa scriu cateva texte din perioada 0-1 an a Irinei. Am totul salvat si pregatit pe un hard extern care, de aproximativ o saptamana, refuza sa mai comunice cu calculatorul. Ii dau eu de cap. Nu de alta dar am si toate fotografiile salvate acolo si muuulte altele ce imi sunt utile. O trece si el printr-o perioada de cautare a EU-lui 😜. E bine ca se rezolva!

In rest e bine!

E pace, suntem toti trei impreuna, ne iubim, inca merg toate celelalte din casa, inca mai avem casa, avem mancare, haine, incaltaminte, carti, jucarii si cate si mai cate.

E bine! Ceea ce iti doresc si tie! 😊

 

good-feedback-positive-opinion-illustration-female-hand-blue-background-feedback-concept-29831699

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.