Visit Homepage
Skip to content

Draga Irina, maine este ziua ta!

Draga Irina!

Maine este ziua in care implinesti doi ani. Este ziua ta. Sunt tare fericita ca existi si iti multumesc pentru omul bun ce esti. Draga mea albinuta 😊.

Harnicuta ca o albinuta

Astazi ai muncit cot la cot cu mine pentru a pregati ziua de maine. Impreuna am facut curat – ai spalat si tu podelele fericita ca maine vin musafiri. Din cand in cand te opreai si enumerai cine o sa vina: “bunicii, Adei, Doina…”. Apoi mai auzeam cate un “muuuuti aaaaani”.

Esti minunata albinuta mea! M-am umplut de bucurie vazandu-ti chipul luminat cand au aparut bunica Didi si unchiul Andrei. Ai zambit cu gura pana la urechi toata ziua. Ti-a placut si cand am stat toti la masa iar tu ziceai “toti macam” si bateai din palme.

Ai adormit greu acum seara dar ma bucur ca ai reusit. Maine se anunta o zi plina si ai nevoie de odihna. Mai ales dupa efortul depus azi. M-ai ajutat sa fac blaturile de tort, aluaturile de biscuiti si fursecuri. Ai stat lipita de Didi cand le-a ornat si ai mancat jumatate din fructe. Ai facut curat si ai fost si la cumparaturi.

Esti cel mai bun om din lume si te iubesc copila draga! Multumesc pentru tot ce oferi!

Maine este ziua taaa! 😊

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.