Visit Homepage
Skip to content

Cand nu stiu ce sa scriu ma apuc sa citesc

Scriu sau/si citesc

Cand ea doarme eu scriu sau/si citesc. Astazi doar am citit preferand sa las scrisul pentru acum in speranta ca vine inspiratia. Nu, nu a venit 😐.

Mindfulness

Tot cititind diverse am dat peste articolul asta. M-a facut sa-mi aduc aminte de anii petrecuti in corporatie si sa ma felicit pentru decizia de a nu ma mai intoarce acolo. Ca sa intelegi, la mine totul era invers fata de ceea ce scrie acolo.

Si din una in alta am ajuns la articolul despre mindfulness la locul de munca ca facand parte din obligatia jobului. Mindfulness-ul asta se pare ca ia o amploare tot mai mare iar eu tot nu reusesc sa-l aplic in totalitate.

Iata aici un scurt filmulet despre ce poate face mindfulness-ul asta

Copilarie, haine grele

Apoi am ajuns sa citesc acest articol care mi-a amintit de copilaria mea si de mai toata viata mea. M-am intristat.

Mi-am revenit repede dupa ce am citit asta si mi-am dat seama de diferenta dintre acum si atunci. Ma bucur ca eu pot sa imi cresc altfel copilul si mai ales fara bataie. Bataia nu e buna indiferent sub ce forma sau pretext este practicata.

Bataia e rupta din rai pentru ca daca era buna ramanea acolo!” – am citit asta pe internet insa nu mai stiu unde.

La final

Iti marturisesc ca azi am tras o sperietura zdravana. Am fost de dimineata, impreuna cu o alta mamica si fetita ei, in mall. Amandoua aveam ceva treaba pe acolo si ni s-a parut o idee buna sa ducem fetele la locul de joaca si apoi, le-am supravegheat pe rand, noi sa ne facem treaba.

Eu aveam treaba cu doua etaje mai jos de locul de joaca. Am plecat, mi-am rezolvat treaba si dau sa ma intorc cu liftul. A inceput sa sune in tot mall-ul alarma de incendiu. In jurul meu TOATA lumea era calma si isi vedea de treaba. Eu am luat-o la goana pe scari alergand ca nebuna. In mintea mea era un scenariu de groaza in care nu mai ajung sa-mi vad copilul aflat la doua etaje mai sus pentru ca ceva a luat foc si multimea incepe sa se calce in picioare.

Alarma s-a oprit dupa ce am ajuns eu gafaind si cu ceva lacrimi in ochi. Am realizat astfel cat de subred e fizicul meu. Not good!

Si ca sa nu uit, ieri mi-am pierdut tabachera in care imi tineam tigarile.

Cer schimbari iar Universul imi raspunde!

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.