Visit Homepage
Skip to content

4 lecții de viață

Astăzi am învățat ceva nou:

P.S.: Nimic din ce scrie mai jos nu-mi aparține. Sunt idei culese din lecturile și vizionările avute azi.

  1. Indiferent dacă totul e clar sau, mai ales, când totul pare în ceață și de nepătruns, cel mai important este să mă concentrez pe primul pas pe care îl pot face. Pentru că întotdeauna există unul. 
  2. Când ceva merge prost pot să fiu supărată pentru maxim 5 minute. Pot pune chiar o alarmă pe telefon și în timpul ăsta pot țipa, înjura, plânge, lovi o pernă etc. Apoi, respir adânc și spun: “Nu pot schimba ceva ce deja s-a întâmplat”.
  3. Dacă în orice arie din viața mea mă simt blocată, înseamnă că am niște tipare mentale și de comportament care mă țin blocată acolo. În loc să mă etichetez pe mine ca fiind un om rău mai bine etichetez comportamentul care nu-mi place. Apoi mă pun pe treabă și fac ceva pentru a-l schimba.
  4. Nimeni nu vrea timpul meu. Toți vor energia mea. Deci pot să dau 10 minute din timpul meu dar cu 100% din energia mea; pentru că energia este cea care crează un impact. Așa că cea mai bună întrebare pe care să mi-o adresez în diverse situații este: “Cât timp pot oferi la 100% din energia mea?” Și este perfect ok ca, uneori, această energie să o pot oferi doar pentru 60 secunde. Pentru că energia este ceea ce contează și nu timpul oferit. 

Mulțumesc cu recunoștință pentru lecțiile de azi!

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.