Visit Homepage
Skip to content

Ziua 26 – Transformarea Magica a Greselilor in Binecuvantari

Orice greseala reprezinta o binecuvantare ascunsa.” Asa incepe, in carte, Ziua 26. Exercitiul zilei de maine este despre a descoperi ca fiecare greseala ascunde binecuvantari nebanuite.

Invatam din greseli. 

Copiii sunt cel mai bun exemplu in ceea ce priveste invatatul din greseli. Nu conteaza daca este vorba despre a invata sa mearga, sa vorbeasca, sa pedaleze bicicleta sau sa scrie si sa citeasca – ei chiar invata din greseli! Si sunt ok cu asta. Adultii in schimb nu. Atunci cand gresesc adultii se critica (sau critica pe altii) foarte tare.

De cand sunt mama ma confrunt des cu sentimentul de vinovatie. Exercitiul de maine imi va fi de un real folos in acest sens. Pana la urma, suntem oameni – adica imperfecti. Si ce sunt greselile pana la urma? Poate doar lectii ce trebuie invatate in viata.

Ziua 26 – Exercitiul numarul 26.

Iata ce aveti de facut maine. Identificati o greseala pe care ati facut-o in viata voastra (majora sau lipsita de insemnatate), si enumerati 10 binecuvantari pentru care va simtiti recunoscatori in urma greselii facute. Puneti-va urmatoarele intrebari:

– „Ce am invatat din greseala respectiva?

– „Ce lucruri bune au rezultat din experienta ei?

Sa invatam din greseli! ❤️

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

4 Comments

  1. Adina Onet Adina Onet

    Foarte misto articolul, la subiect si imi place partea practica! De vreo o luna si am inceput sa imi pun intrebarile de mai sus, zilnic, in plus la ele am adaugat si “Ce voi face diferit maine? ” 🙂

    P.S Misto si Shutterstock 😉 au poze faine!

  2. Multumesc Adina! Buna si intrebarea ta. Multumesc de share. Te pup!

  3. Ce carte este asta? :*

  4. MAGIA RECUNOȘTINȚEI de Rhonda Byrne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.