Visit Homepage
Skip to content

Ziua 24 – Bagheta Magica

Bagheta Magica si Ziua 24! Maine este momentul sa ajutati pe cineva cu bagheta voastra magica. ✨

Zana buna si bagheta ei magica

Oamenii care asteapta o bagheta magica, uita ca ei insisi sunt bagheta magica.” – Thomas Leonard.

Imi plac zanele. Defapt nu imi plac, le ador! ✨😊

De cand ma stiu, in fiecare seara inainte de somn, imi imaginez ca am aripi de zana cu care zbor oriunde si o bagheta magica cu care indeplinesc dorinte. Totul a inceput de cand eram foarte, foarte mica si nu reuseam sa adorm iar matusa mea mi-a sugerat sa ma gandesc la ceva frumos, ceva care imi place foarte mult. Iar mie imi placeau zanele 😀!

Daca si tie iti plac zanele sau pur si simplu iti place sa faci fapte bune, ei bine, exercitiul de maine (Ziua 24) ofera posibilitatea de a avea o bagheta pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Ziua 24 – Exercitiul numarul 24.

Selectati trei persoane apropiate care au nevoie de ajutorul vostru, care au probleme de sanatate, care au probleme financiare, in relatie, sunt pur si simplu nefericite sau care au mai multe (pe toate) la un loc.

Faceti rost de fotografiile lor, si tineti-le in mana sau pe ecranul laptopului/telefonului in fata voastra, in timp ce faceti exercitiul.

Inchideti ochii, si pentru fiecare persoana, vizualizati cum primiti vestea ca problema ei s-a rezolvat, in timp ce-i fluturati bagheta magica imaginara (sau una confectionata de voi 😀).

La final, pentru fiecare fotografie, spuneti „Multumesc, multumesc, multumesc!” bucurandu-va de rezolvarea fiecarei probleme in parte.

Amuzant nu-i asa? 😀

Sa fiti zane bune! ✨💫❤️

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.