Visit Homepage
Skip to content

Martisoare

Gata, vine primavara!

E mai cald, pasarile ciripesc mai cu spor, zapada se topeste, ziua se lungeste si 1 Martie soseste 😊.

Astazi o sa va spun repede (ca sa va ramana timp de privit, chibzuit si de cumparat) despre martisoarele facute de mamici din Asociatia Work At Home Moms Romania.

Despre asociatie v-am mai spus AICI si AICI ca desfasoara numeroase activitati si evenimente menite sa incurajeze si sa sprijine mamele ce doresc sa isi deschida si sa isi dezvolte o afacere proprie.

Si tot asa cum v-am mai spus, pentru ca imi plac mult de tot aceste mamici, periodic, in functie de perioada in care ne aflam, o sa le promovez si eu pe cele care mi-au atras atentia cel mai mult.

Astazi despre Martisoare! 😊

Nota: toate fotografiile sunt preluate de pe paginile de Facebook ale fiecarei afaceri.

 

1. Despre Ladita cu Rost v-am mai povestit si va mai spun, sincer, ca imi plac mult de tot toate produsele. Iar martisoarele sunt deosebite!❤️ 😊 Iata cateva exemple:

2. Despre Fuioru’ Fermecat nu v-am mai zis. Martisoarele sunt minunat pictate manual pe lemn, insotite de cartonas personalizat cu versuri pentru fiecare zona a tarii. Au ac de brosa pe spate si pot fi purtate tot restul anului 😊.

3. Urmeaza sa va arat martisoarele facute de o mama si fiica ei Accessories Ana-Maria and Paula. Sunt atat de vii, de delicate si de primavaratice! Ia priviti!

4. Martisoare curcubeu, fete cochete sau fluturi multicolori ori in culorile Romaniei le gasesti la Handmade by Maria Hulea.

5. Si pentru ca iubesc portul si folclorul romanesc nu puteam incheia decat tot cu ceva specific. Confitor ARTizanat ofera martisoare absolut minunate si specifice babei tale 😊.

Vineere Primavaraaa!! 😀🌷🌸🌹🌺💐🌼🐝🐞☀️

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.