Visit Homepage
Skip to content

MAMA FEST – editie de Paste in Bucuresti

Vine Pastele!

Asa cum am promis, in functie de perioada din an, voi scrie despre WAHM si mamicile lor. Si cum peste cateva saptamani vine Pastele 🐣 iata un bun moment pentru promovarea lor si pentru tine sa gasesti cadourile perfecte!

Despre WAHM.

Anul trecut m-am inscris pe Facebook intr-un grup dedicat mamelor ce lucreaza de acasa. Au propriile lor afaceri. Acest grup este deseori confundat cu un grup de handmade insa acolo sunt mame care se ocupa de o multime de alte lucruri gen fotografie, webdesign, planificare evenimente si multe multe altele.

Este vorba de Asociatia Work At Home Moms Romania (site-ul asociatiei este WAHM iar pagina de Facebook este Work at Home Moms Romania).

Aceasta asociatie desfasoara numeroase activitati si evenimente deosebite si utile, menite sa incurajeze si sa sprijine mamele ce doresc sa isi deschida si sa isi dezvolte o afacere proprie, nu de la zero ci chiar de la -1 cand totul este doar un gand, o idee.

Pe pagina de Facebook si/sau site-ul lor puteti urmari activitatile derulate de asociatie (workshop-uri, targuri, expozitii etc.) pentru a veni in sprijinul mamelor ce au ales sa lucreze de acasa in timp ce au grija de copii, sot, casa si de ele.

De retinut ca oricine poate sustine aceasta asociatie prin diverse donatii. Detalii pe site.

MAMA FEST de Paste

Sunt multe locuri faine (virtuale sau fizice) de unde poti achizitiona cadouri pentru cei dragi. In plimbarea sau alergatura ta dupa cadouri iti recomand sa treci si pe la MAMA FEST.

Este un loc potrivit pentru toate varstele – cei mici vor avea parte de o multime de cadouri (in limita stocului) iar cei mari de o multime de surprize (de exemplu o tombola faina).

Este un targ cu produse si servicii create de mame minunate: bijuterii, home & deco, jucarii etc. Iar pe langa toate acestea, partea care imi place mult, ai ateliere de sezon, sesiuni de rasfat si muuuuulta joaca ☺️.

Evenimentul are loc La Bordei – Cotroceni Business Center, intersectie Vasile Milea cu intrare Fruntas Mihai Anghel, langa AFI Palace Cotroceni Mall – intrare Sfera, Bucuresti in data de 9 aprilie, de la 10:00-19:00 iar INTRAREA ESTE LIBERA!

Pagina evenimentului o gasesti AICI.

Sugestii cadouri.

Si daca nu te-am convins suficient iata cateva produse care mie mi-au facut cu ochiul.

Sunt putine cele ce am ales sa pun aici asa ca intra pe pagina evenimentului pentru detalii iar pentru mai mult du-te la targ 😊.

Toate fotografiile sunt preluate de pe pagina evenimentului.

Ne vedem acolo! 😉

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.