Visit Homepage
Skip to content

Hrisca cu lapte

Hrisca am descoperit-o abia cand am inceput diversificarea cu Irina. Deocamdata o consumam doar cu lapte 😊

hrisca cu lapte

De obicei o consumam la micul dejun simpla sau impreuna cu alte fructe.

Pentru ca dureaza ceva pana este gata eu o fierb cu o seara inainte.

Modul de fierbere conteaza foarte mult. De pe blogul La Lena am invatat cum. Aici este metoda de fierbere. Pentru ca eu folosesc hrisca pe post de desert folosesc lapte si vanilie pastaie in loc de apa si sare. In rest procedez exact ca in textul scris de Lena.

Dupa ce hrisca a fiert arata asa!

hrisca cu lapte dsc_0175 dsc_0177

Se poate manca asa boabe in amestec cu fructe proaspete sau confiate.

Daca nu vrei sa ai casa plina cu bobite mici mici (au o viteza de raspandire incredibila 😁) atunci poti incerca sa faci un soi de budinca. E un terci dar budinca suna asa binee 😀.

Eu bag totul la blender impreuna cu putin lapte (am pus din ochi in functie de cat de moale vreau sa iasa) si cateva merisoare confiate + o banana mare sau doua mai mici pentru un gust dulce mai pronuntat.

Daca vrei mai dulce poti pune si miere 🐝🍯

Si gata! Se poate manca! Gustul este minunat!😋

dsc_0195 dsc_0198 dsc_0214 dsc_0217 dsc_0219

Pofta buna!

 

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.