Hrisca am descoperit-o abia cand am inceput diversificarea cu Irina. Deocamdata o consumam doar cu lapte 😊
De obicei o consumam la micul dejun simpla sau impreuna cu alte fructe.
Pentru ca dureaza ceva pana este gata eu o fierb cu o seara inainte.
Modul de fierbere conteaza foarte mult. De pe blogul La Lena am invatat cum. Aici este metoda de fierbere. Pentru ca eu folosesc hrisca pe post de desert folosesc lapte si vanilie pastaie in loc de apa si sare. In rest procedez exact ca in textul scris de Lena.
Dupa ce hrisca a fiert arata asa!
Se poate manca asa boabe in amestec cu fructe proaspete sau confiate.
Daca nu vrei sa ai casa plina cu bobite mici mici (au o viteza de raspandire incredibila 😁) atunci poti incerca sa faci un soi de budinca. E un terci dar budinca suna asa binee 😀.
Eu bag totul la blender impreuna cu putin lapte (am pus din ochi in functie de cat de moale vreau sa iasa) si cateva merisoare confiate + o banana mare sau doua mai mici pentru un gust dulce mai pronuntat.
Daca vrei mai dulce poti pune si miere 🐝🍯
Si gata! Se poate manca! Gustul este minunat!😋
Pofta buna!