Visit Homepage
Skip to content

La finalul jocului de-a recunoștința

Vă mulțumesc infinit pentru că mi-ați fost alături în acest joc de-a recunoștința! Jocul a fost făcut după cartea Magia Recunoștinței de Rhonda Byrne.

A fost un joc de 28 de zile în care am învățat cum să aplicăm această magie a recunoștinței în viața de zi cu zi prin diverse exerciții interesante.

Recunoștința – un mod de viață!

În urma acestor 28 de zile s-a creat practic temelia unei vieți în care bucuria apare din orice aspect al vieții (inclusiv cel negativ). Însă este doar temelia. Mai departe depinde de fiecare dintre noi să construim frumos și trainic peste această temelie, făcând Recunoștința un mod de viață.

Un stil de viață sănătos poate fi mai mult decât schimbatul alimentației și/sau renunțarea la o viață sedentară. Se poate adăuga acum și practicarea recunoștinței în fiecare zi din viața noastră. Fiecare alege în continuare cum, când și care exerciții ale jocului să le pună în aplicare, lucrând acolo unde are cea mai mare nevoie.

Eu am descoperit recunoștința acum ceva ani în urmă (cred că 4 dar nu sunt sigură; pot fi mai mulți) când, din curiozitate, mi-am luat cartea și de atunci nu a trecut zi în care să nu spun măcar un mulțumesc pentru ceva ce mi s-a întâmplat. E ceva de care nu mă mai pot lipsi, sunt dependentă!

Chiar și așa am avut zile (sau, cum am avut anul ăsta pentru prima oara, o perioadă de câteva luni) în care fericirea mea nu a fost la apogeu. De fiecare dată trag linie, fac un inventar și reiau practicarea recunoștinței mai prezenta, mai intens. Ca acum ☺️.

În orice moment și orice aspect al vieții exista părți bune și părți mai puțin bune. Depinde de noi pe care din ele alegem să ne focalizăm pentru ca dorințele noastre să se îndeplinească iar viața să devină așa cum o dorim. Bagheta magică este la noi și ne putem folosi de ea oriunde am merge spunând „Mulțumesc!” cât mai des simțind adânc în noi recunoștința.

Să fim recunoscători astăzi, pentru că, chiar dacă nu am învățat foarte multe lucruri, am învățat cu siguranță ceva, iar dacă nu am învățat nimic, cel puțin nu ne-am îmbolnăvit, iar dacă totuși ne-am îmbolnăvit, cel puțin nu am murit. De aceea să fim recunoscători astăzi.” – Buddha.

VĂ MULȚUMESC! 

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

One Comment

  1. Dan Dan

    Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.