Visit Homepage
Skip to content

Eu despre mine

Iată ce știu eu despre mine.

Sunt născută și crescută în provincie. Mai exact în județul Buzău, orașul Râmnicu Sărat. Am un frate mai mare, doi părinți născuți în anii ’50 iar bunicii nu mai sunt în viață. Ca animale de companie am avut pisici și broaște țestoase.

După terminarea liceului (profil matematică-fizică) am mai stat un an acasă pentru că nu reușisem să intru la facultatea dorită de părinți, una din cadrul A.S.E.-ului.

Mi-am dorit dintotdeauna să urmez Facultatea de Arhitectură, chiar m-am și pregătit cu un profesor în București vreo două luni. Însă nu a fost să fie! Situația a fost de așa natură încât nu am mai ajuns să dau examenele de admitere.

Așa că, în următorul an, am intrat la Universitatea Politehnica din București unde am stat 6 ani fără să o termin (am făcut anul patru de trei ori – aveam un serviciu destul de solicitant și nu mai reușeam să ajung la ore). Am ales această universitate datorită desenului tehnic – vroiam neapărat să desenez.

Ulterior am reușit să îmi iau licența la Facultatea de Psihologie din cadrul Universitații Spiru Haret din București.

Alte joburi. 

Am lucrat 8 ani în cadrul unui lanț de restaurante din București. Acolo am trecut prin mai multe posturi. Am început ca ospătar și am crescut trecând prin posturile de șef de sală, recrutare personal, protecția muncii și am finalizat în a fi trainer intern. Pentru ultimele trei poziții am urmat cursuri de specializare unde am obținut diplome ce îmi permit să profesez legal.

Au urmat apoi 9 ani ca trainer intern (ultimii doi i-am petrecut în creștere copil) în cadrul unei multinaționale în domeniul telecomunicațiilor. După mai bine de 3 ani de stat acasă cu copilul am mai fost trainer pentru încă un an.

Înaintea lor au fost și multe alte joburi sezoniere în diverse domenii: împărțit pliante, agent comercial, figurant la filmări sau pentru diferite povești din reviste fără renume, etc.

Am terminat chiar și un curs de actorie ce s-a finalizat cu jucat într-o piesă de teatru: Cântăreața Cheală de Eugen Ionescu. Iată și câteva fragmente din spectacol (cea plinuță, tunsă scurt și cu ochelari sunt eu 😜):

Tot eu despre mine.

Mereu mi-am dorit să știu mai multe despre mine, despre căutarea sinelui și ce rost aș avea pe lumea asta.

Am ani întregi de învățare continuă, de autoexplorare, de creativitate, de formare de obiceiuri și de practici zilnice de auto-iubire alimentate cu multă recunoștință. Am și câteva obiceiuri nu prea bune de care aș vrea să scap.

La 36 de ani am făcut o școală de fotografie și de atunci a început pasiunea mea pentru fotografie. A fost o experiență incredibil de faină pentru care sunt foarte recunoscătoare!

Mi-am dorit foarte mult un copil așa că în Aprilie 2015 am născut o superbă fetiță, Irina, de care mă îndrăgostesc mai mult pe zi ce trece ❤️.

12795450_10204443505846377_2008367030165016063_n

După 3 ani de stat acasă în creștere copil și apoi de căutat un loc de muncă, găsit unul în care am stat un an de zile, și iar căutat fără a găsi ceva am început să învăț programare.

In Ajunul Craciunului din 2022, tatăl fetiței a decis să-și continue viața alături de o altă femeie și astfel, momentan, învățatul programării se suprapune cu căutarea unui job.

Sunt imperfect de perfectă!

Dacă ar fi să mă comparați cu ceilalți oameni sau chiar cu voi, veți vedea că am ceva defecte. La unele nu vreau să renunț pentru că le iubesc. Pe altele vreau să le schimb și sunt adesea în plin proces de creștere a încrederii în mine, de adăugare a curajului și a voinței.

Am frici și tendința de a mă întrista, însingura atât de tare încât pierd legătura cu mine și cu lumea. Scrisul pe blog mă ajută să îmi păstrez un echilibru necesar sănătății mele mentale.

Cele rele să se spele, cele bune să se adune!

Caut să mă tratez cum pot de cele rele. Citesc mult, îmi plac oamenii pozitivi și prietenoși și caut să-mi formez constant obiceiuri pozitive.

Cred că toți merităm să ne iubim și să căutăm să fim mai buni.

Mă numesc Daniela Stancu și dau mai departe bucăți din ceea ce trăiesc și experimentez!

image

Ce ai tu de caștigat?

Nu știu. Nimic, puțin… Totul. Știu doar că vreau să dau mai departe! Să mă eliberez și, dacă pot, să ajut.

66548_3347024373098_1360964917_n

Bucurie și inspirație îți doresc!

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.