Visit Homepage
Skip to content

Ziua 9 – Magnetul care atrage banii

Salutare! Ziua 9 este o continuare a exercitiului cu banii magici.

Ziua de maine va propune sa inlocuiti principalele motive pentru care va plangeti cand vine vorba de bani cu acte de recunostinta. Iar cele mai multe plangeri se refera la banii ce trebuie platiti.

Facturi, facturi si iar facturi.

Plata facturilor (aici includ si orice bon fiscal primit cand cumparam ceva) poate fi o adevarata sursa de stres si ingrijorare atunci cand nu ai banii necesari sa le achiti. Facturile par sa vina in numar mult mai mare decat banii necesari platii lor. Dar ghiciti ce? Lamentarea nu ne plateste facturile ci as putea spune chiar ca din contra: devenim din ce in ce mai saraci.

Asa ca hai sa inversam procesul! Pana la bani dispunem de recunostinta. Ce ar fi sa incepem intai plata facturilor folosind recunostinta indiferent ca avem sau nu banii necesari pentru ele? Pare greu nu-i asa? Dar daca incercam sa privim facturile altfel schimband astfel ceea ce simtim fata de ele?

Ziua 9 – Exercitiul numarul 9 

Maine luati toate facturile curente neplatite si, aplicand puterea magica a recunostintei, scrieti pe ele „Multumesc pentru bani!”. Daca aveti si facturi ce le platiti online, retrimiteti e-mailul catre voi iar acolo unde trebuie sa scrieti subiectul mesajului scrieti cu litere mari si ingrosate:  „MULTUMESC PENTRU BANI!”. Umpleti-va intai de recunostinta pentru banii necesari pentru plata facturilor, indiferent daca ii aveti sau nu.

Tot pentru maine va trebui sa cautati 10 facturi (bonuri) mai vechi pe care le-ati achitat deja, sa va ganditi la foloasele avute in urma consumarii produselor/serviciilor primite, si scrieti pe ele: „Multumesc – Platit(a)”. De asemenea faceti asta cu fiecare produs cumparat maine, scrieti pe bon/factura „Multumesc – Platit(a)”. In tot acest timp urmariti sa aveti o stare de recunostinta cat mai profunda pentru ca ati avut bani sa le platiti.

Recunostinta este ca un magnet care atrage bani, asadar haideti sa reflectam la acest lucru ori de cate ori suntem in situatia de a cumpara sau plati ceva.

Sa fie o zi de maine cu recunostinta!

Dă mai departe

Părerea ta contează pentru mine

Îți mulțumesc pentru vizită. Mă bucur mult că ești aici și te invit să-mi lași mai jos un comentariu la acest text. Va fi prețuit și apreciat.

Să mai treci pe la mine!

Urmărește-mă și pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.